2a divisió FEF

Els problemes d’idioma amb entrenadors catalans, enèsim capítol

Segona B. Les queixes d’un periodista per l’ús del català a la roda de premsa posterior al partit d’Eixea de dissabte esdevenen virals i ja tenen precedents

  • VÍDEO: La roda de premsa d'Albadalejo després del partit al camp de l'Eixea. El conflicte, a partit del minut sis.

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, s’ha convertit en el protagonista del dia en fer-se viral els problemes que va tenir dissabte amb un periodista, que li exigia que només respongués en castella i deixés el català, després de l’empat al camp de l’Eixea. En el vídeo (a partir del minut sis) es pot comprovar com les explicacions del tècnic, que ha posat un cadenat al compte de tuiter després que s’hagi fet públic l’incident, i la cap de premsa del club recordant que contestaran en català i en castellà no serveixen de res i el periodista acaba retirant el micròfon.

No és el primer cop que l’idioma i la intolerància d’un periodista esdevenen virals. Ja ho va patir també l’entrenador del Sant Andreu, Mikel Azparren, defensant que una periodista pogués preguntar en català a Antequera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)