Nàstic

Un reforç de tardor

Nàstic. El club tarragoní no s’espera fins al gener per començar a apuntalar la plantilla i lliga la cessió d’Imanol García (Osasuna) aprofitant la lesió d’Arzo

Enrique Martín considera que necessita reforçar la plantilla per treure el Nàstic de la zona de descens, i hi ha pressa. Abans del mercat d’hivern, en què el club grana intentarà fer incorporacions per augmentar el nivell de la plantilla, el Nàstic ja té un reforç lligat aprofitant el vistiplau de l’LFP per fitxar un cop coneguda la lesió de llarga durada de César Arzo, amb unes molèsties persistents al genoll dret que fan que no tingui data de retorn. Es tracta del migcampista Imanol García, que vestirà la samarreta grana cedit per l’Osasuna fins a final de temporada. El Nàstic espera fer oficial avui la incorporació del jove futbolista navarrès de 22 anys, que, si no hi ha cap entrebanc, es posarà aquest matí a les ordres d’Enrique Martín. No es descarta que Imanol entri en la convocatòria del pròxim partit de lliga dels grana, dissabte contra l’Almeria al Nou Estadi. Abans, demà a la tarda, el Nàstic jugarà les semifinals de la copa Catalunya al camp del Vilafranca.

Amb les lesions de Ramiro Guerra –just després de superar-ne una se’n va fer una altra i encara no ha debutat– i el baix rendiment dels migcampistes, Enrique Martín tenia clar que la medul·lar era una de les zones a reforçar. Imanol García, pivot defensiu, serà una nova alternativa per al tècnic grana, que coneix el futbolista de la temporada 2016/17, en què el va fer debutar a primera tot i que formava part de la plantilla de l’Osasuna B. Aquell curs va jugar deu partits en la màxima categoria. La temporada següent va jugar al Vila-real B, a segona B, i l’estiu passat va tornar a l’Osasuna per integrar-se al primer equip. No ha comptat gaire per a Jagoba Arrasate, que només l’ha utilitzat en tres partits, un com a titular.

POCA PARTICIPACIÓ

Aquest curs només ha jugat tres partits amb l’Osasuna, que vol que tingui minuts

MIGCAMPISTA

Pivot defensiu de 22 anys, Enrique Martín el va fer debutar a primera el 2016
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)