Territorial

El gol veneçolà es fa esperar

3a divisió. El Figueres troba a faltar les dianes de Sergio Álvarez, que no ha marcat després de set jornades i viu la seva pitjor sequera a Catalunya

A principis d’octubre el Figueres va anunciar el fitxatge de Sergio Álvarez, que ja havia estat a punt d’aterrar a Vilatenim a l’estiu però es va acabar fent enrere. El davanter veneçolà estava cridat a ser una peça clau del conjunt figuerenc juntament amb Ferrón, l’altre fitxatge un cop iniciat el curs. De moment, però, tot i que el seu rendiment global està sent bo complint el paper de referència ofensiva i facilitant el joc dels companys, Sergio Álvarez encara no ha estat capaç d’estrenar el seu compte golejador i demostrar que l’olfacte golejador és una de les seves grans virtuts i el motiu per què el Figueres el va fitxar.

La sequera del veneçolà ja s’ha allargat 7 jornades, de les quals ha estat titular en 6 –només va entrar des de la banqueta en el seu debut al camp del Terrassa (0-1)– i ha jugat un total de 527 minuts. Aquesta mala ratxa golejadora és la pitjor de Sergio Álvarez a Catalunya, i és que quan va aterrar a Santa Coloma de Farners i després a l’Olot, els seus registres sempre havien estat superiors. Amb el Farners, a 1a catalana, l’espigat davanter va marcar 5 gols en els 10 partits que va jugar –va arribar a final de temporada des del seu país– i en la temporada següent va marcar 14 gols amb l’Olot a 3a divisió en la temporada que va acabar amb l’ascens. Amb el conjunt garrotxí Sergio Álvarez va començar de meravella, marcant 8 gols en 10 partits, i després va abaixar el ritme golejador. Tot i això, no va encadenar en cap moment 7 jornades sense marcar com li ha passat ara, i és que la seva pitjor sequera golejadora va ser de cinc partits, entre les jornades 25 i 29.

L’estrena d’Álvaro, la nota positiva

La derrota contra el Sants va deixar una notícia positiva per a la Unió, i és que Álvaro es va estrenar per fi com a golejador amb el conjunt figuerenc. El punta, que ha perdut protagonisme després dels fitxatges de Ferrón i Sergio Álvarez, va entrar en la segona part al camp de l’Energia i va marcar el 2-1. És el primer gol del curs d’Álvaro, que ha jugat 14 partits i 917 minuts –només es va quedar sense jugar contra la Pobla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)