Girona

La plantilla ja mira cap al RCDE Stadium

Compte enrere. La plantilla va fer ahir la primera de les cinc sessions seguides abans del duel contra l’Espanyol

Després de tres dies de festa, la plantilla del Girona va tornar ahir a l’activitat i ja no pararà fins al partit de diumenge al RCDE Stadium. Eusebio ha programat un entrenament cada dia a les onze del matí (el d’avui, demà i divendres, a la Vinya i el de dissabte, a Montilivi) per preparar el partit contra l’Espanyol i, també, per veure quina ha estat l’evolució dels lesionats.

Tres incògnites

Descartats per mesos els dos jugadors que han passat per la sala d’operacions com són Aday i Mojica, totes les mirades estan posades en tres noms: Douglas Luiz, Portu i Stuani.

Dels tres, tot indica que qui té més a prop la recuperació és Portu. Quan es jugui l’Espanyol-Girona, faltaran dos dies perquè es compleixi un mes des que el murcià es va lesionar, a Montilivi contra el Rayo. La setmana passada, Portu ja va fer part del treball integrat en el grup i si no hi ha contratemps podrà ser al RCDE Stadium diumenge. Qui ho té més difícil és Douglas Luiz, que es va lesionar quatre dies després que Portu, a Vitòria. És possible que el brasiler no pugui reaparèixer com a mínim fins al partit contra l’Atlético de Madrid del 2 de desembre.

Pel que fa a Stuani, el Girona no es vol precipitar amb el davanter, que no acaba de fer net de la lesió que arrossega als adductors des de fa setmanes. L’uruguaià ja s’ha perdut en els últims dies el doble compromís de la seva selecció i Eusebio no se la voldrà jugar precipitant el seu retorn. Si juga diumenge contra l’Espanyol és perquè hi ha la garantia que estarà al 100%.

ELS LESIONATS

Els grans interrogants estan sobre Portu, Douglas Luiz i Stuani
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)