Reus

El moment més delicat

Reus. Després d’un punt de dotze i de rebre quatre gols a casa per primer cop en set anys, l’equip roig-i-negre corre el perill de començar a enfonsar-se

La sensació és que des que va començar la temporada el Reus s’aguanta per un fil, i ara aquest fil està a punt de trencar-se. Fins ara, l’equip roig-i-negre ha compensat les limitacions de la plantilla per l’afer de les inscripcions mostrant la competitivitat habitual, amb orgull i amor propi, però els obstacles s’acumulen –impagaments de nòmines– i el més normal és que l’equip se n’acabi ressentint. El Reus es troba ara en el moment més delicat, ja que només ha aconseguit un punt dels últims dotze i en l’última jornada va rebre quatre gols a casa per primer cop des del 2011. Hi ha el perill que l’equip comenci a enfonsar-se, que amb els mals resultats pesi molt més la llosa dels problemes extraesportius.

“Quan els resultats ens van en contra, ara sí que se’ns veu una mica que la situació ens sobrepassa, que ens és molt difícil reaccionar”, va admetre Xavi Bartolo després de l’1-4 de dissabte contra l’Extremadura, que va ser especialment dolorós i que va deixar molt tocat el vestidor, segons el tècnic del Reus. Tot i això, Bartolo està convençut que el club solucionarà els problemes abans que s’obri el mercat d’hivern i assegura que continuaran fent tots els possibles per competir en cada partit. Els jugadors, per la seva banda, reconeixen que els problemes del club els afecten, però asseguren que s’esforcen per abstreure-se’n i ser al màxim de competitius.

El Reus té ara tres partits complicats –als camps de l’Oviedo, diumenge, i l’Alcorcón i, entremig, a casa contra el Mallorca– per trencar la mala ratxa i, sobretot, oblidar-se dels quatre gols rebuts contra l’Extremadura i tornar a mostrar-se com un equip amb molta solidesa, que és el que l’ha caracteritzat últimament. En les tres temporades a segona A, el Reus no havia encaixat mai més de dos gols al seu estadi. Per trobar una golejada similar a casa cal retrocedir fins al novembre del 2011, a segona B, quan l’Andorra aragonès es va imposar per 2-4.

Només amb una baixa, la de David Querol

El pròxim partit del Reus és diumenge a les 6 de la tarda al camp de l’Oviedo, desè. Xavi Bartolo, si no hi ha cap contratemps d’última hora, tindrà tota la plantilla disponible a excepció de David Querol, amb una lesió al genoll dret que no té data de recuperació. Shaq Moore, que ha jugat dos partits amb els Estats Units –un entrant als últims minuts i l’altre sencer– que van fer que fos baixa contra l’Extremadura, va tornar ahir als entrenaments, en els quals pren part amb normalitat des d’aquesta setmana Mikel Villanueva després de la lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)