3a divisió FEF

PITU COMADEVALL

CAPITÀ DEL LLAGOSTERA

“Hem recuperat l’ADN Llagostera”

“Hi deixem l’ànima, en cada partit, i qui ens vulgui guanyar haurà de suar sang. I a casa ens hem fet molt forts, que és el que sempre havia fet el Llagostera, menys l’any passat”

La tornada de l’Oriol a la banqueta ha estat importantíssima, el trobàvem a faltar. Es nota el fet que ell estigui als comandaments

Líder després de les primeres quinze jornades de lliga i amb el municipal convertit un altre cop en un autèntic fortí (set victòries en els primers set partits a casa), el Llagostera viu moments dolços en el seu camí per recuperar la segona B. Pitu Comadevall, capità i emblema de l’equip, destaca el retorn als orígens i es mostra esperançat amb la dinàmica que acompanya el conjunt dirigit per Oriol Alsina.

Després de descansar en l’última jornada continuen líders. Són allà on volien a principi de curs.
Sí, aquest any l’objectiu és consolidar-nos a la categoria i de moment ho estem aconseguint bastant bé. Hem estat molt seriosos en els partits i ens hem situat a dalt de tot, però ara mateix el nostre objectiu continua sent anar partit a partit i treballar igual com fins ara, que és el que ens està donant resultats.
Una de les claus és el gran inici de l’equip a casa, on de moment no ha deixat escapar ni un sol punt en els primers set partits al municipal.
Exacte, ens hem fet molt forts a casa, que és el que sempre havia fet el Llagostera, menys l’any passat. L’any que vam pujar a segona A ja va ser en gran part gràcies a això, que el municipal va ser un autèntic fortí. Aquest any des del principi ja ens vam marcar aquest objectiu de no deixar escapar punts a casa i ho estem assolint, hem recuperat l’ADN Llagostera, hi deixem l’ànima, en cada partit, i qui ens vulgui guanyar haurà de suar sang. Si som forts a casa aconseguirem ser a la zona alta de la taula i, a partir de la segona volta, ja sabrem ben bé a què podem aspirar. De moment hem de continuar en aquesta línia i no relaxar-nos, ja que ara tots els rivals vindran al nostre camp a intentar ser els primers a guanyar-nos. Això per a nosaltres és una motivació extra.
Aquest estiu la plantilla també va tenir molts canvis, però sembla que han format un grup molt compenetrat que s’ha entès des del primer moment.
Sí, quan venen bons jugadors i bones persones és molt fàcil fer un bon grup. Aquest any s’ha aconseguit amb fitxatges molt bons tant des del punt de vista futbolístic com humà, s’han adaptat molt bé a l’equip i al club i aquesta comunió que tenim ara mateix és el que fa que siguem un grup molt fort.
De fet, tenen un equip que segurament a segona B tampoc defraudaria.
No se sap mai, però suposo que sí que tenim una plantilla que podria competir perfectament a segona B. Això no vol dir que ens hàgim de passejar pels camps de tercera, ja que cada categoria és difícil.
Un altre canvi important ha estat la tornada d’Oriol Alsina a la banqueta llagosterenca.
Sí, ha estat importantíssim. L’Oriol és el pal de paller del Llagostera, gràcies a ell el club va aconseguir pujar categories i l’any passat ja el vam trobar a faltar. Es nota el fet que ell estigui als comandaments de l’equip.
Fa anys van fer història pujant a segona A. Veu possible repetir-ho?
En el futbol no hi ha res impossible, però sí que és molt difícil. Quan ho vam aconseguir ja era una cosa històrica i en teoria irrepetible, i ara mateix estem dos esglaons per sota i primer el que hem d’intentar és pujar a segona B. Són dos passos i és molt difícil.
És el capità de l’equip i tota una institució al club. S’hi veu molts anys més?
Jo estic molt content al club, em tracten molt bé i em sento molt estimat per l’afició. Això fa que cada dia m’ho prengui molt seriosament. Amb els anys que fa que hi soc ja m’estimo el club i tot el que l’envolta i per a mi això és un plus per defensar l’escut tan bé com puc. L’any passat vaig estar molt de temps lesionat i estava una mica desanimat, però aquest curs m’estic trobant molt bé físicament i si segueixo així sí que m’agradaria continuar jugant uns anys més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)