3a divisió FEF

Decidirà el municipal

Copa Federació. El Llagostera va empatar a zero al camp de la Peña Deportiva i es jugarà el pas en la tornada a casa el 5 de desembre

Peña Dep. 0 llagostera 0

PEÑA DEPORTIVA:Torres, Raúl Gómez (Cristeto, 58’), Piñol, Borja, Piscu, De Val, Fran, David, Soldat (Pipo, 73’), Nacho i Luna.LLAGOSTERA:Dani Pérez, Aimar, Cunill, Bigas, Maik Molist, Cobos, Mario (Crespo, 63’), Ousman (Monsif, 80’), Moussa (Maynau, 45’), Medina i Sergi Arimany.ÀRBITRE:Martínez Campillos.T.G.:al visitant Cunill.T.V.:cap.

El Llagostera va empatar sense gols al camp de la Peña Deportiva en el partit d’anada dels setzens de final de la copa Federació. L’equip d’Oriol Alsina, que va presentar un onze amb força novetats –Mario, Monsif i Dani Pérez van debutar amb el primer equip–, va inquietar per primer cop amb un xut de Moussa i en el córner posterior, abans d’una doble ocasió de la Peña Deportiva, que no va marcar per poc. El partit era igualat i amb poques ocasions, una tònica que va continuar també durant la segona part.

En el segon acte els dos equips van continuar molt ben posats damunt del terreny de joc, amb el Llagostera que va buscar el gol però amb el cap també centrat a intentar conservar la porteria a zero de cara a la tornada. Amb el 0-0 final l’eliminatòria queda totalment oberta i es decidirà al municipal el dimecres 5 de desembre (19 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)