Reus

Autocrítics en la desgràcia

Reus. La plantilla roig-i-negra, que continua pendent que se solucioni la situació institucional i econòmica de l’entitat, té la consigna de mantenir el nivell competitiu per estar en una situació salvable en cas d’eventual venda del club

Tot i que la situació institucional que viu el Reus, que manté la plantilla pendent de cobrar les darreres dues nòmines, està distorsionant de forma greu el dia a dia del club, el bloc manté el seu compromís. Així, tot i que hauria resultat relativament senzill minimitzar la golejada contra l’Extremadura (1-4) i la mala dinàmica que arrossega l’equip emparant-se en els impagaments, els jugadors sempre han donat la cara i s’han responsabilitzat del que ha passat sobre la gespa. “Hem d’admetre la derrota i seguir endavant”, deia després del darrer partit el porter Edgar Badia, que va ser transparent a l’hora d’assenyalar responsables: “No vull posar cap excusa, quan estem al camp ens hem d’aïllar de tot i és el que faig jo i la resta dels companys.” I és que el missatge que el cos tècnic transmet és que cal evitar deixar-se anar, ja que pot ser contraproduent en cas que tot l’enrenou institucional se solucioni i el club trobi un comprador que hi injecti el capital necessari. “La venda del club continua oberta i com més aviat se solucioni més aviat podrem inscriure tots els jugadors i més aviat serem un equip més competitiu”, explicava Edgar, que admet que ara per ara és difícil plantar cara: “La plantilla que tenim és justeta per la categoria i si no estem al màxim nivell no som competitius.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)