Territorial

El Palamós rep el Farners en un duel de bones dinàmiques

1a catalana. En la tretzena jornada, el Lloret rep la visita del líder, el Vilassar de Mar

La jornada s’encetarà aquesta tarda (17 h) amb la visita del Llagostera B al camp d’un Argentona que fa set dies va ser capaç de vèncer el Girona C. La majoria de partits es disputaran demà, i a les 12 h el Palamós –que ha aconseguit tres victòries i un empat en els últims quatre partits– rebrà el Farners, revitalitzat en les darreres setmanes gràcies als set punts de nou de possibles que ha sumat. Poc després (12.10 h), el Girona C intentarà retrobar-se amb la victòria jugant al camp del Can Vidalet, un rival que no passa un bon moment després de tres derrotes. El matí acabarà amb el partit entre el Lloret i el nou líder, el Vilassar de Mar (12.30 h). Els d’Albert Batllosera volen tornar a guanyar després de dues setmanes i ho intentaran contra l’únic equip que fins ara no ha perdut.

Mirant cap amunt

A la tarda entraran en joc la Jonquera i el Banyoles, situats a la zona tranquil·la però amb voluntat d’escalar llocs en la classificació. La Jonquera jugarà a casa (16 h) contra un Rubí que s’ha enlairat en la taula amb dues victòries seguides, mentre que els fronterers fa tres partits que no guanyen.

Pel que fa al Banyoles, intentarà tornar a fer del seu terreny de joc un fortí ja que a casa fa tres partits que no hi guanya (16.30 h). El rival serà un Manlleu sempre complicat però que després d’un gran inici passa una crisi de resultats: encadena quatre derrotes en les quals només ha marcat un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)