Una qüestió d’encert

3a divisió. L’Hospitalet es mostra molt més eficaç que el Figueres de cara a porteria i tanca el partit a Vilatenim amb tres gols abans del descans

Figueres 0 L’Hospitalet 3

FIGUERES:Aroca, Carles Puig (Pere Espuña, 79’), Sergi Romero, Canal, Subi, Èric Vilanova, Marc Gelmà, Ritxi Mercader, Xavi Ferrón, Álvaro (Pime, 79’) i Sergio Álvarez (Èric Torres, 71’).L’HOSPITALET:Aliaga, Dani Fernández, Javi Lara, Miquel Ripoll (Cristian Alfonso, 53’), Eudald Vergés, Diego Martínez, Cristian Gómez, Ton Ripoll (David Gómez, 81’), Rodri, Vinicius (David Garcia, 62’) i Salinas.GOLS:0-1 (3’) Salinas. 0-2 (15’) Miquel Ripoll. 0-3 (36’) Ton Ripoll.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:A Álvaro, Subi, Sergi Romero i Carles Puig del Figueres.PÚBLIC:300 espectadors a Vilatenim.

El Figueres tenia el repte de frenar un rival, l’Hospitalet, amb un gran potencial ofensiu i que arribava embalat a Vilatenim després de golejar per 11-0 el Martinenc en l’última jornada. Els plans dels homes que dirigeix Joan Esteva, però, van quedar en paper mullat massa d’hora, ja que en el minut 3 els riberencs es van avançar en el resultat i al quart d’hora de joc, l’Hospitalet, ja dominava per 0-2. La força de l’equip visitant va colpejar de nou el Figueres abans del descans amb un tercer gol que deixava vist per a sentència l’enfrontament. Amb aquesta derrota, la Unió encadena la tercera jornada sense guanyar i enllaça dues derrotes i un empat.

Tot i el temporal d’eficàcia de l’equip visitant en la primera part, el Figueres també va disposar de les seves oportunitats per marcar, però l’encert en els metres finals no va ser el mateix que en el cas dels de Xavi Molist. De fet, podríem dir que a cada arribada fallida del Figueres, la resposta de l’Hospitalet va ser letal: Ferrón va posar a prova Aliaga ben d’hora (2’), però Aroca no va poder aturar el xut de Salinas un minut després (0-1). Ferrón, de nou per al Figueres, va rematar fregant el pal als 10 minuts, però va ser el riberenc Miquel Ripoll que va marcar el 0-2 al quart d’hora de joc. L’extrem figuerenc encara va disposar d’una tercera oportunitat sense èxit per marcar (31’) i, poc després, amb un cop de cap de Ton Ripoll l’Hospitalet marcava el 0-3.

En la segona part, el Figueres ho va seguir intentant però va topar amb un Hospitalet molt segur.

En la primera part, hem generat bones ocasions per marcar, però ells han estat encertats i nosaltres, no. En la segona, també s’ha intentat
Volem canviar tan ràpid com sigui possible aquesta mala ratxa i ara ja pensem en el proper partit