3a divisió FEF

La llum és al final del túnel

3a divisió. El Llagostera torna a casa després de tres jornades en què, a banda del partit de descans, ha sumat dos empats. El rival serà un Castelldefels capaç de sorprendre a tothom

El Llagostera ha posat fi a un tram de la competició força complicat en què, més enllà de superar la jornada de descans que han d’afrontar tots els equips, ha sumat dos empats lluny de casa que no li han permès mantenir-se al capdavant de la classificació. Aquesta tarda (16.30 h) els del Gironès tornen al seu terreny de joc, on el Llagostera compta els partits per victòries aquesta temporada. “Hi hem mostrat la nostra millor versió, però també és cert que cada vegada som més a prop de sumar la primera derrota com a locals. Intentarem que no sigui en aquest partit”, diu el tècnic, Oriol Alsina. Així doncs, l’equip blau-i-vermell veu la llum al final del túnel, però hauran d’acabar de treure el cap i superar un Castelldefels que, tot i ocupar la zona baixa de la classificació, ja ha clavat més d’un ensurt als galls de la categoria, com demostren les victòries contra el Sant Andreu o l’Hospitalet. “Tenen jugadors com Cano, Aumatell o Triguero, amb molta qualitat. El lloc en la classificació que ocupen –estan lluitant per eludir el descens– no correspon al potencial de l’equip”, explica l’entrenador dels llagosterencs, que també avisa sobre els perills del rival a la gespa: “Saben molt bé a què juguen, i en el joc directe i aprofitant les segones jugades són capaços de fer molt mal. El nostre camp els anirà molt bé. També haurem d’estar al cas de les pèrdues de pilota perquè són ràpids al contraatac.”

Un dels pilars, sancionat

A les lesions de Maymí i Sergi Arimany, cal afegir-hi la sanció que haurà de complir Pol Gómez. El mig defensiu ho ha jugat tot fins ara i serà una baixa sensible per als gironins.

LA PRÈVIA

La classificació no mostra el potencial real del Castelldefels. Són perillosos en el joc directe i les segones jugades i també al contraatac
A casa hi hem mostrat la nostra millor versió i hi volem recuperar les millors sensacions
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)