2a divisió FEF

Soni, amb problemes de visat per tornar

2a divisió B. El punta camerunès, deu dies després d’estar amb la selecció, encara no ha pogut viatjar

Com si fos el dia de la marmota, al Peralada li ha sorgit un altre contratemps, i és que el que havia de ser perdre Soni per només una setmana, per culpa de la seva convocatòria amb la selecció del Camerun sub-23, s’està allargant més del compte perquè el davanter encara no s’ha reincorporat al grup deu dies després de jugar l’últim partit –va disputar una eliminatòria a doble partit de classificació per a la copa Àfrica sub-23 contra el Txad i va ser titular en els dos duels, en què van superar la fase per un global de 4 a 1. En principi Soni s’havia de perdre el partit contra el València Mestalla, que es va acabar suspenent per la pluja, i havia d’arribar just per enfrontar-se diumenge passat al Badalona, però el retard en la tornada va provocar que es perdés el duel contra els badalonins, i si no hi ha cap sorpresa i torna avui, tampoc podrà jugar demà al municipal contra el líder, el Lleida.

Soni ha tingut un problema amb el visat, que no el té en regla per fer el viatge de tornada a Catalunya –a priori perquè li ha caducat–. Per això el camerunès fa uns dies que intenta resoldre l’embolic des del Camerun per reincorporar-se com més aviat millor a l’equip, però es fa complicat saber quan podrà ser. De fet, el problema és molt similar al que ha tingut més d’una vegada el Peralada amb els nous fitxatges quan han hagut de tramitar un visat.

De moment, però, Chicho i el Peralada s’hauran d’espavilar sense el camerunès, que no s’havia perdut cap partit de les primeres dotze jornades i només havia estat suplent en dues ocasions. Sense ell el pes de ser la referència ofensiva contra el Lleida recaurà en el juvenil Pachón, que ja va ser titular contra el Badalona.

INCÒGNITA

El retorn s’ha anat ajornant i encara no se sap quan es podrà reincorporar

EL PROBLEMA

Ha d’obtenir un nou visat perquè el visat amb el qual va marxar no li serveix per tornar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)