Reus

Abans no es faci massa tard

Reus. L’equip roig-i-negre, pendent que la situació institucional es desencalli aquest cap de setmana, rep el Mallorca amb l’objectiu de trencar la mala ratxa –1 punt de 18– i sortir del descens

Els mesos d’incertesa que ha estat vivint la plantilla del Reus des que va començar la temporada i van sortir a la llum els problemes financers que tenia el club han acabat passant factura sobre la gespa. Semblava que no, que l’equip se n’estava abstraient a meravella, però no. Són ja massa setmanes esperant una solució que ara sembla ja imminent –el tècnic confia que tot quedi resolt aquest cap de setmana–, i tot plegat ha fet que el quadre de Xavi Bartolo hagi entrat en una recessió de la qual cal sortir. Els darrers resultats, cinc derrotes i un empat, han fet que l’equip del Baix Camp hagi encallat a la zona de descens. L’objectiu que té l’entrenador entre cella i cella és que, quan tot se solucioni i pugui disposar dels jugadors que no es van poder inscriure –Isaac Cuenca, Yoda, Tito i Vítor– , el Reus estigui ben situat per eludir el descens.

Per fugir de sota, avui tocaria guanyar, i els roig-i-negres reben la visita d’un Mallorca que lluita pel play-off i que encadena quatre jornades invicte. Cal dir, això sí, que els balears pateixen de valent quan han d’agafar l’avió i sortir de les Illes. I és que els de Vicente Moreno no guanyen com a visitants des del seu primer desplaçament, al camp del Rayo Majadahonda. Des de llavors, quatre empats i dues derrotes.

Per fi, tothom disponible

La millor notícia per a Xavi Bartolo és que ja té l’infermeria buida. El tècnic va anunciar ahir que David Querol, que no juga des del març passat pels seus problemes al genoll, estarà disponible. També podrà jugar Jesús Olmo, baixa al Tartiere. En aquest context, el tècnic es marca un objectiu a curt termini i dos més amb vista al futur. “Hem de centrar-nos en aquest partit contra el Mallorca, perquè pot acabar marcant la tendència. Necessitem puntuar i cal que pensem només en l’aspecte esportiu”, explicava en la prèvia Bartolo, que també va marcar les dues fites a llarg termini: “Seria ideal acabar la primera volta en una situació que ens facilités assolir el nostre objectiu [...] Ens hem de fer forts a l’estadi, perquè dels pròxims set partits cinc son a casa.”

Bartolo veu una solució imminent

Xavi Bartolo va donar ahir pistes sobre com està l’entrada de nous inversors al Reus. L’entrenador, de fet, va mostrar-se molt optimista i va avançar que la solució –un acord amb un grup inversor de Qatar– serà imminent. “Jo ja tenia la sensació que la situació s’arreglaria no gaire tard i, si no és avui [per ahir], serà demà [per avui]”, va explicar el de Bellvís, que té moltes ganes que l’equip es pugui centrar només en el futbol. “Emocionalment, quan tot això s’hagi solucionat, tot el pes desapareixerà i entrarem en una situació de normalitat”, va explicar Bartolo, que té clar que “la solució serà total i ens permetrà de solucionar els temes econòmics i també els d’inscripcions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)