2a divisió FEF

I si la primera és heroica?

Contra el líder. El Peralada, cuer, vol confirmar el seu creixement contra un Lleida embalat –ha sumat 10 dels últims 12 punts– i aconseguir el primer triomf de la temporada com a local

En qualsevol lliga un partit entre el cuer i el líder, per molt que el matx es jugui al camp del que tanca la classificació, té un favorit clar. Avui al municipal de Peralada (a les 12 h) es viurà aquesta situació, amb un Lleida embalat que vol continuar manant i consolidant-se a dalt de tot. El Peralada per això és conscient que la prova d’avui és de les complicades de veritat, però amb la confiança més forta que mai aquesta temporada després d’encadenar quatre partits sense perdre i haver sumat vuit punts dels dotze possibles, els xampanyers somien inaugurar el caseller de victòries a casa per la porta gran. “És un partit que tenim moltes ganes de jugar, i és que sabem que serà complicat i que l’aspiració no és altra que competir i intentar sumar, però és el moment de demostrar que tenim personalitat i caràcter”, assegura el tècnic Chicho Pèlach.

El Peralada sap de sobres que si vol aconseguir un bon resultat haurà de mantenir a ratlla un Lleida letal en atac, amb el duet format per Pedro Martín i Juanto Ortuño en plena ratxa –entre tots dos han marcat 15 gols, dos més que tot el Peralada–. “És un equip preparat per estar a dalt, en un gran moment de forma i que s’adapta molt bé al nostre camp. Han marcat molts gols a pilota aturada i, a més, són letals al contraatac. Acostumen a mantenir les línies molt juntes i ordenades, sense posar-se nerviosos, i si t’equivoques et maten”, analitza Chicho, que té clar el que els xampanyers hauran de tenir en compte: “La solidesa defensiva serà clau i hem de ser molt conscients que és d’aquells dies que has de portar el partit on toca i no on ens agradaria portar-lo. Per això hem de ser intel·ligents i tenir una experiència que per joventut no tenim, però que hem d’aconseguir.”

Com tot el curs les baixes del Peralada seran un factor clau, i és que Valery continua al primer equip, Paik i Bueno estan lesionats, Montes sancionat i Soni no ha tornat del Camerun. Això sí, Chicho podria repetir l’onze de la victòria a Badalona, amb l’únic dubte d’Andzouana, que ha estat amb el Girona i no s’ha entrenat amb els xampanyers en tota la setmana.

LA PRÈVIA

Són letals a pilota aturada i a la contra. Cal mantenir les línies molt juntes i ordenades; si t’equivoques et maten
És d’aquells dies que has de portar el partit on toca i no on ens agradaria portar-lo
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)