2a divisió FEF

El Peralada rema molt però s’acaba ofegant (1-2)

2a divisió B. Els xampanyers perden contra el Lleida, just després d’empatar, per culpa d’una jugada aïllada que taca una bona segona part

El Peralada no ha pogut allargar la ratxa de quatre jornades sense perdre i continua sense guanyar com a local. Els xampanyers s’han vist superats en la primera part per un gran Lleida però han reaccionat en la represa. Tot i això ha estat insuficient i els visitants han acabat guanyant (1-2).

La primera part ha estat un monòleg del Lleida. Sobretot en la primera mitja hora els visitants ha estat molt superiors, i és que han tingut tota la possessió i han ofegat el Peralada en la pressió. Precisament després d’una recuperació en zona de tres quarts ha arribat el primer gol del partit amb una definició perfecta de Juanto Ortuño desfent-se de Suárez. Amb el 0-1 en el marcador el Lleida ha seguit dominant clarament, però no ha generat perill i el Peralada s’ha refet poc a poc.

La millora del Peralada ha estat total en la represa i no ha tardat a trobar el premi de l’empat en un penal comès per Tano sobre Ferraresi. Pau Miguélez s’ha encarregat de transformar-lo però l’alegria li ha durat poc a un Peralada que ha pagat cara una badada defensiva que ha acabat amb l’1-2 de Pedro Martín. Tot i el cop dur els xampanyers han estat capaços de dur el control del partit i generar ocasions de perill. La més clara, ha acabat amb un xut de Jordan al travesser, però tot i remar fins al final el Peralada no ha aconseguit l’empat.