2a divisió FEF

Teuten, fitxatge a la vista

Ja s’entrena. El Peralada ja treballa per reforçar-se en el mercat d’hivern i el primer a arribar podria ser el del carriler esquerre Andrew Teuten (Torque), que de moment està a prova

Des de l’última posició de la classificació les alarmes mai estan del tot apagades per molt que les últimes sensacions siguin bones, i per això la direcció esportiva del Peralada ja treballa per reforçar la plantilla en el mercat d’hivern. En aquest sentit té molt encarrilat el fitxatge del defensa uruguaià de 20 anys Andrew Teuten, que aquest curs ha competit amb el Torque en la primera divisió uruguaiana. De fet, des de l’Uruguai ja es dona per tancada la seva incorporació, però des de Girona es vol veure abans què pot oferir el futbolista i per això, aprofitant que ja ha acabat la temporada al seu país, s’ha incorporat en els entrenaments del Peralada per analitzar-lo més detalladament. Si convenç al cos tècnic i a la direcció esportiva només faltarà saber si arriba traspassat o en qualitat de cedit, com ja va fer Nahuel Ferraresi procedent del mateix Torque, que és un dels equips propietat del City Football Group.

Amb bon cartell

Si el Peralada acaba incorporant Teuten sumarà a la plantilla un futbolista que pot jugar tant de lateral esquerre com de carriler, i és que amb el Torque també ha jugat d’interior aquest últim curs. De fet, la seva eclosió al conjunt uruguaià ha estat meteòrica, i és que després d’arribar al sub-19 a finals del 2017 es va guanyar un lloc al primer equip per la temporada 2018 i ha acabat sent indiscutible, arribant a jugar un total de 27 partits, tots com a titular. El seu rendiment ha estat molt notable tot i que l’equip hagi acabat en la part baixa de la classificació, i des de Peralada s’espera que pugui oferir el mateix en el conjunt xampanyer, tenint en compte que arriba amb molt més bagatge del que tenia Nahuel Ferraresi quan va aterrar i que el veneçolà també està rendint a prou bon nivell.

Trobar l’encaix

Un dels grans interrogants si s’acaba fitxant Teuten serà veure com es reorganitza la plantilla del Peralada, i és que ara mateix en la seva posició ja hi ha Kilian i Álamo i segurament un dels dos hauria de sortir –Kilian ve sent sempre titular i Álamo, l’únic que resisteix del primer any de filiació amb el Girona, no juga des de la primera jornada. A més, el Peralada té les 22 fitxes adjudicades i, si bé és cert que a partir del gener n’alliberarà una perquè Pedro Porro, actualment amb fitxa del filial, passarà a ser jugador de ple dret del Girona, el conjunt xampanyer i la direcció esportiva son plenament conscients que en el mercat d’hivern ha d’arribar un davanter que pugui aportar els gols que troba a faltar l’equip.

Al ser extracomunitari, Teuten només podria pujar amb el Girona si l’aposta del club fos total, i és que voldria dir que no es podria fitxar cap extracomunitari més i se li hauria de donar la plaça de Paik.

DIES D’ANÀLISI

Des de l’Uruguai es dona per tancat, però el Girona vol veure abans què pot oferir Teuten
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)