3a divisió FEF

Un fortí cap al rècord

3a divisió. El Llagostera, que ha sumat tots els punts possibles com a local, afronta tres dels quatre pròxims partits a casa i té a l’abast superar els millors registres en una categoria estatal

Una part molt important del lideratge que manté el Llagostera s’ha solidificat amb el rendiment que els d’Oriol Alsina estan obtenint al seu terreny de joc. Superada la 18a jornada de la competició i havent disputat vuit enfrontaments com a local, els llagosterencs compten per victòries tots els partits jugats davant la seva afició: 24 punts sumats, 16 gols a favor i només quatre en contra fan evident que el municipal torna a ser el fortí que es va ensorrar el curs passat a 2a divisió B. I és que, en la categoria de plata del futbol estatal, el Llagostera només va poder guanyar quatre partits a casa i el joc i les sensacions es trobaven en el pol oposat de les d’aquest any.

Després de recuperar el lideratge en aquesta darrera jornada guanyant el Castelldefels (3-2), els jugadors d’Oriol Alsina afronten un final de 2018 i un inici de 2019 en què el rendiment a casa serà clau per consolidar la primera posició. El club del Gironès afronta tres dels quatre pròxims partits al seu menut terreny de joc. Els rivals seran el Granollers, l’Ascó i la Pobla, i, en cas de mantenir l’excel·lent dinàmica actual, més enllà de reforçar la primera posició també quedaria a tocar el fet de trencar registres històrics jugant a casa.

El sostre, a cinc victòries

El rècord des que l’equip competeix en categoria estatal –de tercera divisió en amunt–, i ho fa a Llagostera –va jugar tres cursos a Palamós– és de tretze victòries. Va ser en la temporada 2013/14, un curs molt recordat perquè es va aconseguir el títol de lliga del grup 3 de 2a divisió B i l’ascens a 2a A. Aquella temporada també es va trigar deu partits a casa a perdre el primer –ara en són vuit–, i aquest fet es va produir en la jornada 21a de lliga. A diferència d’enguany, però, en aquella ratxa sense perdre a casa no es va fer un ple de victòries, sinó que en el vuitè partit es va empatar contra el Nàstic. En l’anterior etapa a tercera –2009/10 i 2010/11–, el Llagostera també va obtenir un gran rendiment a casa, amb dotze i onze victòries.

TEMPORADA 2009/10
3a divisió
1a derrota a casa
Jornada 12 Llagostera-Cornellà 0-1 Victòries a casa en tot el curs: 12
TEMPORADA 2010/11
3a divisió
1a derrota a casa
Jornada 1 Llagostera-Palamós 0-1 Victòries a casa en tot el curs: 11
TEMPORADA 2011/12
2a divisió B
1a derrota a casa
Jornada 1 Llagostera-Ontinyent 1-3 Victòries a casa en tot el curs: 9
TEMPORADA 2012/13
2a divisió B
1a derrota a casa
Jornada 9 Llagostera-Olímpic de Xàtiva 1-2 Victòries a casa en tot el curs: 10
TEMPORADA 2013/14
2a divisió B
1a derrota a casa
Jornada 21 Llagostera-Huracán 1-2 Victòries a casa en tot el curs: 13
TEMPORADA 2017/18
2a divisió B
1a derrota a casa
Jornada 1 Llagostera-Alcoià 0-1 Victòries a casa en tot el curs: 4
TEMPORADA 2018/19
3a divisió
Victòries a casa fins ara 8
Jornada 18
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)