Nàstic

Reacció imprescindible

Nàstic. Els grana estan obligats a guanyar el Granada –un dels favorits a l’ascens i que fa set dies va ser el primer equip a vèncer a Màlaga– per no continuar enfonsant-se en l’últim lloc

El Nàstic està en un moment clau de la temporada. És evident que falta molt, però si no aconsegueix uns quants punts en els tres partits que falten per a l’aturada nadalenca, arribarà massa despenjat al mercat d’hivern, que és on diposita les esperances el club tarragoní, sempre que la situació classificatòria no converteixi la reacció en una missió impossible. És precisament l’objectiu a curt termini que es marca Enrique Martín, “arribar vius a Nadal”, segons les seves paraules, i és per això que als tarragonins no els serveix res més que la victòria aquesta tarda en la visita del Granada, sobretot tenint en compte que tancaran l’any amb dos partits a fora, a Almendralejo i Mallorca.

El Granada és un dels favorits a l’ascens, ara és tercer i la setmana passada va ser el primer equip a vèncer al camp del Màlaga. Les credencials dels andalusos fan respecte, i és per això que el Nàstic espera un bon ambient al Nou Estadi per ajudar l’equip. S’han regalat entrades perquè es vegi una bona assistència de públic, però caldrà veure quina és l’actitud de l’afició, entre cansada de patir i molesta amb un equip que no té la talla i que només ha sumat un punt els cinc últims partits.

Enrique Martín va deixar entreveure que hi haurà canvis: ni tan sols va poder assegurar la presència de Becerra a la porteria, un senyal que al tècnic el preocupa i de valent la deriva del conjunt grana: “Hem de saber conviure amb aquestes situacions. Tenim la possibilitat de redimir-nos del desastre.”

LA PRÈVIA

No serveix de res queixar-nos i plorar per aquesta situació. Treballem bé i ara cal competir
Enrique Martín
entrenador del nàstic
El Nàstic mossegarà com si fos l’última jornada. Esperem un rival intens i exigent
Diego Martínez
entrenador del granada

Clar color grana el curs passat

El Nàstic i el Granada havien coincidit en la lliga als anys quaranta –a segona– i a principis dels vuitanta –a segona A i segona B–, abans d’enfrontar-se en dues temporades l’última dècada. El retrobament va ser el curs 2010/11, en què el Granada va ser un autèntic malson per al Nàstic. En la primera volta, els andalusos van golejar el Nàstic de manera contundent el dia que debutava Joan Carles Oliva, substitut de Luis César a la banqueta: un 6-1 molt dolorós. En la segona volta, el Granada es va tornar a imposar, 0-3. El curs passat, en canvi, el domini va ser del Nàstic. En la primera volta, 2-0 per als grana amb dos gols d’Uche i en la tornada, 0-1 amb Omar de golejador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)