Reus

Bartolo, al costat dels jugadors

Reus. El tècnic ha admès que entén al cent per cent que els jugadors vulguin marxar a partir de dilluns i que a hores d’ara no veu l’equip capacitat per competir contra un rival com l’Alcorcón: “Intentarem demà [per avui] recuperar-los”

L’atenció durant aquesta setmana a Reus s’ha centrat en els afers extraesportius. La visita de l’AFE i les converses amb la lliga ha desencadenat un període d’incògnita que desembocarà dilluns, quan ja s’hagin complert els tres mesos d’impagaments i els jugadors siguin lliures per aconseguir la carta de llibertat.

Entremig de tot plegat demà hi ha un partit, i contra el líder, que l’entrenador Xavi Bartolo ha intentat preparar amb cura, un fet que no ha estat possible. “Hem viscut situacions molt difícils, però sens dubte ahir i avui [per dijous i divendres] han estat els dies més difícils”, reconeixia el tècnic: “Ara mateix no veig l’equip preparat per competir contra el líder. Aquesta setmana hem perdut unes coses que intentarem recuperar demà [per avui, en el darrer entrenament de la setmana] per estar preparats contra un rival molt exigent.

Bartolo, a més, entén al cent per cent que els jugadors es plantegin marxar: “És una situació atípica, dolorosa [...], inexplicable. Amb moltes promeses que no s’han acabat de tirar endavant en tot aquest procés. Jo entenc que el jugador se senti decebut per les respostes que ha donat l’entitat i que acabi prenent mesures que comportin abandonar l’entitat. Ho entendria perfectament”, admet el preparador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)