2a divisió FEF

Al Rico Pérez, com a casa

Ambició. El Peralada vol guanyar al camp de l’Hèrcules (18 h) per consolidar-se com un dels millors a domicili i acostar-se a la salvació amb el segon triomf consecutiu lluny del municipal

El Peralada visita aquesta tarda (18 h) un dels grans escenaris de la lliga, el José Rico Pérez, on l’espera un Hèrcules que no vol perdre la pista del lideratge. Precisament per això els xampanyers hi arribaran amb molta confiança, i és que diumenge passat contra el líder, el Lleida, van demostrar en la segona part que no se senten inferiors a ningú. “La segona part del Lleida ens va ensenyar el camí a seguir, perquè vam perdre la por i el respecte a un grandíssim equip i vam demostrar que podem estar molt a prop de guanyar aquests equips si fem les coses bé des del primer minut”, valora el tècnic Chicho Pèlach, motivat pel repte que suposa el partit d’avui: “Anem amb moltíssimes ganes a jugar en un gran estadi contra un equip amb molta història. Ens volem reivindicar perquè el nostre paper fins ara està poc valorat a nivell numèric i guanyar ens aniria molt bé en l’aspecte classificatori i moral.”

L’objectiu del Peralada no és cap altre que mantenir la bona dinàmica a domicili i confirmar-se com un dels millors equips de la lliga lluny de casa, on ha sumat set dels últims nou punts. A més, l’Hèrcules ha abaixat el ritme en les últimes jornades, i és que només ha guanyat un dels últims cinc partits i ha sumat 5 punts dels 15 possibles. Més enllà de la dificultat òbvia que suposa intentar guanyar l’Hèrcules tot i que no estigui en el seu millor moment, el fet és que el context permet als xampanyers ser optimistes. “Per la dimensió del camp i l’expectació que genera l’escenari podem fer un gran partit perquè hem de créixer i mostrar molta personalitat i caràcter amb la pilota, complicant moltíssim les coses a un rival de primer nivell amb un atac perillosíssim”, analitza Chicho.

Treva amb les lesions

Una de les millors notícies és que l’infermeria del Peralada es va buidant mica en mica. Paik ja ha entrat en la convocatòria per jugar aquesta tarda mentre Santi Bueno encara la recta final de la seva recuperació i encara no ha viatjat amb l’equip. Pel que fa a Álamo, ha quedat fora de la llista per motius tècnics i tampoc serà al Rico Pérez. D’altra banda, Chicho encara no podrà comptar avui amb Suárez, Montes i Valery, que aniran convocats amb el Girona.

El context ens és favorable. Hem de créixer i mostrar molta personalitat i caràcter amb la pilota
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
La segona part del Lleida ens va ensenyar el camí. Podem estar a prop de guanyar qui sigui si fem les coses bé des del minut u
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)