2a divisió FEF

L’Olot empata i encadena el setè partit sense perdre

Sense gols. Els olotins han tingut més ocasions que l’Ebre, però el marcador de L’Almozara no s’ha mogut

L’Olot continua sumant a poc a poc però sense parar després d’empatar aquest migdia al camp de l’Ebre en un partit on el marcador no s’ha mogut tot i que els de Raúl Garrido han tingut les millors ocasions. Amb el d’avui l’Olot ja encadena set partits sense perdre.

En la primera part el domini ha estat dels locals però l’Olot ha estat ben a prop del gol en més d’una ocasió, sobretot en un xut de Xumetra al minut u que ha anat al travesser.

En la segona part s’ha mantingut la igualtat i les ocasions han estat més repartides, però tot i així els porters han resolt sense gaire dificultats i el partit ha acabat amb el 0-0 inicial.