1a femenina

Pina celebra l’or amb el seu primer gol

1a divisió femenina. La campiona del món sub-17 s’estrena en la golejada blaugrana

barça 7 madrid cff 0

BARCELONA:Pamela, Torrejón, Mapi León, Pereira (Jana, 58’), Melanie, Guijarro (Bárbara, 58’), Losada, Alexia, Alves (Martens, 66’), Candela i Duggan (Pina, 53’).MADRID CCF:Ulloa, Barroso (Giovana, 39’), Catalá, Lucía, Noelia, Uceda, Laura Domínguez, Mellado (Ainoa, 76’), Alexandra, Analu i Silvia.GOLS:1-0 (5’) Alexia. 2-0 (8’) Duggan. 3-0 (11’) Guijarro. 4-0 (17’) Torrejón. 5-0 (52’) Alves, de penal. 6-0 (61’) Candela. 7-0 (70’) Pina.ÀRBITRE:Martínez Martínez.T.G.:Cap.COMENTARI:No hi ha aturador per a les dues campiones sub-17 del món, Jana Fernández i Clàudia Pina, que, una setmana després d’haver enlluernat el món amb la seva qualitat, van participar en la golejada del Barça contra el Madrid. Pina, a més, es va estrenar com a golejadora en la pallissa que va etzibar el Barça al Madrid, un equip de la capital d’Espanya però que no té res a veure amb el presidit per Florentino Pérez. Els gols van rajar des dels primers minuts i és que, poc després del primer quart d’hora de partit, les blaugrana ja guanyaven per 4-0. Les de Fran Sánchez van abaixar el pistó en el segon temps, però Pina va rematar la golejada a vint per acabar.