La remuntada del Prat arriba a temps

Doblet. L’entrada de Sergi Moreno en el descans és clau per al triomf dels potablava

PRAT 2 SANTFELIUENC 1

PRAT:Andrés; Fede, Carlos García, Héctor Rodríguez, Salva; Putxi, Pau López (Àlex Pla 70’), Padilla; Poves (Sergi Moreno 45’), Toni Larrosa (Pedro Bravo 74’) i Zárate.SANTFELIUENC:Aragón; Èric Ruiz, Joserra, Gerard Rovira, Jaume Duran; Pol, David, Recort (Iván 88’), Romo (Joel 80’), Collado (Maldonado 79’); Sani.GOLS:0-1 (28’) Joserra, de penal. 1-1 (49’) Sergi Moreno. 2-1 (83’) Sergi Moreno.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:Als locals Salva, Zárate i Putxi, i als visitants Èric Ruiz, Sani, Romo, i Recort.PÚBLIC:Uns 350 espectadors al Sagnier.COMENTARI:Victòria important del Prat, que va capgirar el resultat contra un Santfeliuenc combatiu en un partit força entretingut. Com és habitual, els pratencs van gaudir del domini inicial, però sense posar a prova al debutant Aragón. Una agafada a Adri Recort a la mitja hora de joc va desembocar en un penal anotat per Joserra. L’entrada de Sergi Moreno després de la represa va resultar vital: a l’inici del segon temps, va estirar la cama en un centre de Salva per empatar i va culminar la remuntada amb un gran cop de cap al cor de l’àrea a set minuts del xiulet final.