L’Hospitalet assalta Ca n’Anglada

Millors. Els riberencs creixen a partir del gol i acaben sentenciant en el tram final

SAN CRISTÓBAL 0 L’HOSPITALET 2

SAN CRISTÓBAL:Dani Lledó, Prado, Karim, Alex Alba, Cristian, Sergi Martínez, Tom, Chechu, Marc Vilajosana (Cabrera, 67’), Kevin, Mario.L’HOSPITALET:Aliaga, Gabriel, Rodri, David, Gómez (Kevin, 85’), Salinas (Juste, 75’), Alfonso, Diego, David Jiménez, Cheikh (Pasquina, 29’), Eudald.GOLS:0-1 (53’) Salinas. 0-2 (83’) Pasquina.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:Al local Cristian i als visitants David, Rodri, Diego.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de Ca N’Anglada.COMENTARI:Molt pocs equips poden dir que han guanyat al camp del Sant Cristóbal i, ahir, l’Hospitalet es va sumar a la llista en un partit que no es va resoldre fins al final. La lesió de Cheikh, l’home referència dels visitants en la primera part, va fer que els vallesans fessin un pas endavant i tinguessin les oportunitats més clares amb xuts de Vilajosana i Mario. En la segona part, els locals continuaven arribant amb claredat, però un xut col·locat de Salinas posava el 0-1. L’Hospitalet va créixer i, a les acaballes, un contraatac molt ben executat per part de David Jimenez deixava sol Pasquina, que regatejava Lledó i feia a pler el 0-2.