2a divisió FEF

L’Espanyol B s’alça amb una golejada a Terol

Exhibició. Els blanc-i-blaus mostren una gran imatge i trenquen una dinàmica de cinc partits sense vèncer

terol 0 Espanyol b 4

TEROL:Conesa, Crespo, Safwan, Cabetas, Lou (Bikoro, 46’), Ainoza (Leira, 46’), Gabi (Hamza, 52’), Jamelli, Dieste, Iñaki i Mera.ESPANYOL B:Edu Frias, Víctor, Nil, Iago, Lluís, Manchón, Doncel (Pau, 74’), Alberto (Bermejo, 68’), Damià, Max Marcet i Moha (Salto, 80’).GOLS:0-1 (27’) Max Marcet. 0-2 (29’) Max Marcet. 0-3 (58’) Doncel. 0-4 (71’) Moha.ÀRBITRE:Velasco Arbaiza.T.G.:Als locals Iñaki i Bikoro.T.V.:Al visitant Max Marcet (82’), per doble amonestació.

Després d’enllaçar cinc jornades sense guanyar, en què l’Espanyol B només havia sumat un parell de punts, el conjunt blanc-i-blau necessitava fer un bon partit que el reafirmés, i aquest va arribar, ahir, a Terol. El filial blanc-i-blau va exhibir potencial i va imposar-se amb una golejada. Els pupils de David Gallego van mostrar-se molt superiors a l’equip de casa i van encarrilar la victòria en el primer temps, en què va destacar, sobretot, Max Marcet. L’atacant va ser l’autor dels dos primers gols, que van arribar de forma consecutiva, entre el minut 27 i el 29. Tots dos, a més, van ser fruit d’accions en què l’Espanyol B va anar a pressionar la sortida de la pilota i va recuperar-la. Després de la represa, el domini periquito va continuar i Doncel va sentenciar el partit en el minut 58 amb un bon xut de falta. La cirera del pastís la posaria Moha (71’), culminant una bona acció col·lectiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)