2a divisió FEF

Amb galons de líder

En un núvol. Pedro Martín, Cano i Juanto van fulminar el Conquense amb tres gols en vint minuts i el Lleida es consolida al capdavant de la taula

lleida 3 conquense 0

LLEIDA ESPORTIU:Pau Torres; Dalmau, Tano, Soriano (Noel, 51’), Joan Oriol; Cano, Albístegui, Calavera, Artiles (Xemi, 72’); Juanto i Pedro Martín (Alpha, 56’).CONQUENSE:Marqueta; Fran Simón, Jon Vega (Luis Hernaiz, 72’), De Pedro; Adhibe, Oriol Rey, Lozano (Agi, 53’), Peláez; David Rodríguez (Fran Pérez, 77’) i Jairo.GOLS:1-0 (5’) Pedro Martín. 2-0 (8’) Cano. 3-0 (21’) Juanto.ÀRBITRE:Palencia Caballero.T.G.:Al local Albístegui, i als visitants De Pedro, Parera i Fran Pérez.

El líder en va tenir prou amb 21 minuts per reivindicar la seva condició i encarrilar amb tres gols una senyora victòria contra el Conquense al Camp d’Esports. El Lleida, que als vuit minuts ja dominava 2-0, va ser una piconadora des del xiulet inicial i, en una segona part accidentada, va fer lluir els seus galons i va saber conservar el resultat.

El primer d’avisar va ser Juanto Ortuño, amb una rematada al minut i mig que ja va fer aixecar del seient als espectadors. De fet, aquests ja no s’asseurien en els vint minuts següents, ja que, després de la rèplica de Jairo en el 5’, el mateix Juanto va enviar una passada a l’espai a un famolenc Pedro Martín. El punta, llançant-se a terra amb un defensa, va impulsar la pilota al fons de la xarxa. L’estat de gràcia del malagueny és el fidel reflex del Lleida: dotze gols i sis partits consecutius anotant. Com és costum darrerament, el segon gol va arribar pràcticament a continuació, per deixar encara més estabornit el rival. Aquest cop, l’autopassada va ser de Pedro Martín, i el rebuig de la defensa va anar als peus de Cano, que va engaltar un xut mil·limètric i va superar per dalt Marqueta.

Amb aquest escenari, el tercer no podia trigar. En el minut 21, Juanto va encarar la porteria des de l’esquerra, va regatejar la desorganitzada defensa manxega, i va recollir el rebuig del porter al seu propi xut per signar el 3-0 i el seu setè gol aquesta temporada. El partit va acabar aquí. Encara que abans del descans van disposar d’alguna nova ocasió, els d’Albadalejo es van dedicar a controlar el tempo i el resultat contra un Conquense que, si bé va enviar dues pilotes al pal en la segona part, va estar molt lluny de fer perillar el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)