Girona

Gaizka Garitano

Entrenador de l’Athletic

“Els equips d’Eusebio juguen bé, però juguem a casa i soc optimista”

Gaizka Garitano va estrenar dijous el càrrec d’entrenador de l’Athletic amb una golejada al camp de l’Osca en la copa i avui viurà el debut en la lliga conscient que el matx no tindrà res a veure amb aquell. “La copa i la lliga són molt diferents i serà un partit dificilíssim. El Girona porta vuit partits sense perdre i està demostrant ordre i qualitat, i no és casualitat que estigui en la zona alta”, valora el tècnic basc. Com és lògic per la situació de l’equip, el primer que vol aconseguir Garitano és recuperar la moral i la confiança de l’equip, però no serà senzill. “Tenim un procés llarg al davant i hem de sumar aviat i escalar posicions en la classificació a poc a poc”, assegura Garitano, que confia en la seva plantilla: “Tinc l’avantatge que els conec a tots i sé que tenim un equip de 10, i el que hem de fer és demostrar-ho al camp amb la qualitat que tenim i la mica de sort que necessitem. La implicació i el compromís de l’equip són màxims.”

Sobre el Girona, el tècnic de l’Athletic no va voler evitar els elogis. “Els equips d’Eusebio sempre juguen molt bé, especialment amb la pilota, i el que fa perillós el Girona és que porta molt temps jugant amb el mateix sistema. Haurem de fer ajustos diferents en la pressió, però tenim un bon equip, juguem a casa i l’afició ens donarà suport, així que soc optimista”, va analitzar Garitano, que no va voler dir si Williams jugarà a la banda o en punta: “Depèn del pla de partit que decidim fer i de si Aduriz està bé o no.”

QÜESTIÓ D’ESTIL

“El que fa perillós el Girona és que porta molt temps jugant amb el mateix sistema”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)