3a divisió FEF

El derbi que mai decideix res

3a divisió. La pissarra i la intensitat es tornen a imposar en el duel entre els dos equips barcelonins

europa 1 sant andreu 1

EUROPA:Marc Priego, German, Oumar, Cano, Castell, Uri (Varona, 65’), Alfons Serra, Prats, Elo, Jordi Martínez (Èric, 73’) i Fode.SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Noguera, Juanma, Juanan, Guerrero (Jaume Villar, 65’), Víctor Alonso, Josu, Felipe Sa (Elhadji, 78’), Óscar Muñoz i Ferran Jutglà (David López, 70’).GOLS:1-0 (29’) Josu. 1-1 (49’) Oumar.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:als locals Uri, Oumar i Fode; i als visitants Segovia, Ferran Jutglà i Noguera.T.V.:al visitant David López (82’).PÚBLIC:uns 1.800 espectadors al Nou Sardenya.

Que l’Europa i el Sant Andreu acabin signant taules no és cap novetat. La rivalitat més intensa de Barcelona ha acabat, en els precedents més recents, en empat. El duel ahir al Nou Sardenya no va ser una excepció. El partit arribava escalfat per la prèvia i això es va notar sobre la gespa amb un inici elèctric. El Sant Andreu volia controlar la possessió i sorprendre amb velocitat, mentre que els graciencs buscaven jugades directes. Però el més destacable va ser el plantejament defensiu de tots dos, que va desactivar, sempre, l’ofensiva rival.

Tan ben treballada estava la pissarra en les dues bandes que només els detalls van permetre veure gols en un xoc amb poques ocasions clares. En el minut 29, Guerrero va culminar una jugada llarga i meditada amb un xutàs potent des de la frontal que va obligar Priego a volar. El refús va caure davant de Josu, que només va haver de posar la bota per fer el 0-1.

La diana no va fer canviar l’Europa, que, en la segona meitat, va gaudir d’una desena de córners. Però va ser només en el primer, en el minut 49, quan Oumar va aconseguir saltar més que ningú per posar l’empat. El resultat ja no es va moure més, però la intensitat va continuar acompanyant un duel per a la galeria i amb grans dosis de qualitat i atreviment, especialment gràcies als atacants Fode i Josu. Al final, un altre empat, que no ajuda cap dels dos en la classificació i deixa graciencs i quadribarrats pensant en el xoc de la segona volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)