Reus

La lliga pagarà les nòmines dels jugadors però expedientarà el Reus

2a divisió A. La patronal dels clubs garantirà que els futbolistes cobrin fins a final de temporada, però Javier Tebas deixa clar que s’obrirà un expedient “per una falta molt greu”

Els futbolistes del Reus, que acumulen tres mesos sense cobrar, veuran garantit el pagament de totes les nòmines d’aquí a final de curs gràcies a la intervenció de la lliga. El president de la patronal dels clubs, Javier Tebas, ha confirmat avui que serà la mateixa LFP qui s’encarregui d’abonar totes les mensualitats als jugadors de l’equip roig-i-negre. Això, però, tindrà conseqüències per al club propietat de Joan Oliver, ja que serà expedientat. Així ho avançat el mateix Tebas: “[Les nòmines] no les pagarà el Reus, les pagarà la lliga, i evidentment això comportarà un expedient disciplinari al club per una falta molt greu que veurem de quina manera acaba.” Caldrà veure, doncs, com interpreta els fets el Tribunal de Disciplina de la lliga, ja que el càstig més alt podria ser un descens administratiu.

La lliga ha decidit intervenir després de veure que Joan Oliver no trobava cap inversor disposat a assumir el deute de l’entitat i a garantir el pagament de les nòmines pendents. El propietari del Reus ha mantingut converses amb diferents grups, però de noment no ha estat capaç de tancar-ne cap i, per tant, els calés no han arribat. Avui farà tres mesos que els jugadors no cobren, per la qual cosa podien iniciar els tràmits per desvincular-se unilateralment del club, una situació que la lliga ha volgut evitar perquè no es desvirtuï la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)