Girona

Gaizka Garitano

Entrenador de l’Athletic Club

“La pilota no volia entrar; hem merescut guanyar”

L’entrada de Gaizka Garitano en el primer equip de l’Athletic ha estat amb bon peu. Fins fa una setmana entrenador del filial, el relleu d’Eduardo Berizzo va estrenar-se en la copa entre setmana amb una golejada (0-4) al feu de l’Osca i ahir, en la lliga i a San Mamés, també va aconseguir guanyar. “Ens ha costat marcar, però hem fet un gran partit. Hem jugat per guanyar”, va manifestar el tècnic al final del partit. “Des del principi hem anat a guanyar el partit; hem pressionat a dalt, hem entrat per les bandes, amb centrades, hem generat moltes ocasions, però la pilota no entrava”, va analitzar Garitano, satisfet amb l’actuació del seu equip, que va produir molt en atac i en defensa va concedir molt poc. “Sempre hi havia perill, en estar tan abocats a dalt. Ells tenen una banda dreta que s’ha de tenir molt en compte, amb la velocitat de Portu, però hem estat seriosos defensivament. L’equip ha mantingut l’ordre i l’equilibri”, va explicar. “La pilota no volia entrar però ha arribat el gol i ha estat merescut”, va resumir.

Tot i el triomf, el conjunt biscaí no surt del descens, continua 18è, empatat a punts amb el Vila-real, que és 17è, però significa una alenada d’aire fresc. “Ara hem de guanyar partits”, va asseverar l’entrenador, que va agrair a l’afició de San Mamés el suport ofert ahir i també va demanar paciència. “Això serà llarg, serà un procés llarg, i hem d’estar preparats”, va afirmar. “No se surt de sota en dues o tres setmanes amb els punts que tenim. Hem d’estar preparats per competir cada partit”, va insistir Garitano, sota la direcció del qual l’Athletic va sumar la segona victòria en aquesta lliga.

LA VERSIÓ DELS SEUS

“Ens ha costat marcar, però hem fet un gran partit. Hem jugat per guanyar”

LA MALA SITUACIÓ

“Això serà llarg i hem d’estar preparats per competir cada partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)