2a divisió A

A velocitat de creuer

3a divisió. Instal·lat en el lideratge, el Llagostera es distancia del cinquè, després de golejar i tornar a guanyar al municipal, i ja són 9 punts els que hauria de perdre per sortir del ‘play-off’ d’ascens

En el camí de tornada cap a segona B, el Llagostera ha agafat velocitat de creuer i va tirant. El conjunt dirigit per Oriol Alsina lidera el grup 5 de tercera, amb un lleuger avantatge de dos punts respecte al seu perseguidor immediat, el Prat, però amb un coixí força gruixut respecte al cinquè, l’equip que marca la zona de no accés al play-off d’ascens.

I és que després de la golejada que va marcar contra el Granollers aquest cap de setmana (4-0), els blau-i-vermells haurien de perdre 9 punts per sortir de la zona dels quatre primers. El trajecte, però, és llarg, s’han disputat 19 jornades, en falten dues per arribar a la meitat del campionat, i al club gironí en són conscients. “Hem de seguir picant pedra”, va advertir diumenge Alsina, que vol allargar la dinàmica d’un equip que ha sumat 26 punts dels darrers 33 disputats i que, amb baixes importants, continua rutllant. “Hem demostrat, un cop més, que jugui qui jugui ho fa molt bé i competim molt bé. I a més a més, també podem comptar amb els nois del filial, que ens ajuden molt”, va explicar el tècnic d’Arenys de Mar després de la darrera victòria, en què els seus homes van posar de manifest els principals arguments de la bona marxa de l’equip: la pilota aturada –dos gols van ser en el llançament d’un córner– i la fiabilitat al municipal –nou triomfs consecutius, en nou partits a casa–. D’aquesta manera, 27 punts dels 39 en total que acumula el Llagostera els ha aconseguit a casa, un rècord al club. “Mai havíem enganxat aquesta ratxa a casa, ni a primera catalana, ni a preferent, ni en categories més baixes. És una xifra que té molt de mèrit. L’afició gaudeix i s’hi implica molt i això dona molta confiança i seguretat a l’equip”, va manifestar Alsina.

La copa Federació

Per tancar la primera volta, i de retruc l’any 2018, el Llagostera se les haurà amb dos conjunts que es troben en la zona baixa del campionat, la Fundació Esportiva Grama a domicili, i l’Ascó, al municipal, on intentarà ampliar la imponent ratxa. Si s’imposés al conjunt tarragonès, faria un deu de deu, que l’acostaria al millor registre de victòries a casa en una temporada des que competeix a categoria estatal; el rècord és de tretze, en la campanya 2013/14, quan l’equip militava a segona B, una xifra que, amb els onze enfrontaments que encara ha de jugar al municipal, s’entreveu accessible.

Tot això, però, amb un altre front obert, el de la copa Federació, en què demà a la tarda sabrà quin és el seu rival en els vuitens de final.

LLARG CAMÍ

“Hem de seguir picant pedra”, assegura el tècnic de l’equip, Oriol Alsina
26
punts
dels últims 33 disputats ha guanyat el Llagostera, que ha sumat 39 punts en 19 jornades.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)