3a divisió FEF

3a divisió

i torna al Born

Piti relleva Camilo a la banqueta del Santboià, tal com va passar el 2016

El canvi s’ha produït per por que l’equip quedi despenjat

Amb dos anys i una categoria de diferència, el Santboià va decidir repetir el camí que va fer el 2016. Aleshores, després de dos ascensos a tercera fallits, es va decidir que Piti Belmonte rellevaria Camilo Vázquez a la banqueta. Aquest cop la circumstància és ben diferent perquè els del Baix Llobregat tenen la permanència a sis punts de diferència i, amb Camilo a la banqueta, la junta directiva ha decidit rellevar el tècnic i tornar a posar Piti al capdavant.

Piti Belmonte va començar la planificació del curs a Sant Boi. Però la sanció de la Seguretat Social va provocar que bona part de la plantilla marxés i, en conseqüència, el cos tècnic perquè les expectatives de l’equip van haver de baixar de manera alarmant. “Hi ha hagut jugadors que han tornat darrerament amb els quals Piti volia començar aquest curs”, admet el president, Ramon Andreu, amb referència a alguns fitxatges com ara Carlos Martínez o Juanlu. “Nosaltres pensem que el millor per al club és que Piti sigui l’entrenador. El club està per sobre de les persones. I no és el cas ni de bon tros, però si estiguéssim enfadats amb ell ens hauríem d’empassar l’orgull perquè crec que l’equip necessita un canvi i que ell és la millor opció de totes les que manegàvem”, afirma.

L’equip ara mateix és penúltim, amb una victòria en els últims vuit partits. Aquests resultats han provocat la destitució de Camilo. “No és una qüestió que un sigui millor entrenador que l’altre. És que necessitem un revulsiu, cares noves, sistemes nous. Hem de fer alguna cosa per intentar reaccionar”, explica Andreu, que ha vist que la deriva de l’equip comença a ser perillosa: “Assumim que l’equip, per pressupost, ha de ser a la part baixa, però després del partit contra el Sants he vist el perill de despenjar-nos en la classificació.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)