2a divisió FEF

Amb els deures avançats

2a divisió B. El Lleida ha sumat 16 dels darrers 18 punts en joc i afronta els darrers tres partits de la primera volta amb la fita de consolidar el lideratge i continuar obrint forat

El Lleida Esportiu està vivint un dels moments més dolços dels últims anys. El quadre de la Terra Ferma ha exhibit múscul els darrers dos mesos i, a còpia de bons resultats, s’ha instal·lat en el lideratge. Els de Gerard Albadalejo enllacen ja sis jornades sense perdre –16 punts de 18 possibles– i ara afronten els tres partits de la primera volta centrats a consolidar el lideratge i obrir forat de cara a la segona meitat del campionat. L’estat anímic que regna ara mateix a la plantilla és el de l’eufòria continguda. Hi ha la consciència que la feina s’està fent bé i que la situació permet pensar en clau optimista –quatre dels últims cinc líders del grup 3 a aquestes altures van acabar la temporada pujant a segona divisió–, però tot i això també mana la prudència.

“Amb 33 punts a falta de tres partits perquè acabi la primera volta ens surten molt bé els comptes. Hauríem signat arribar a la segona volta amb aquest nombre de punts, però ara tenim tres partits extres que ens aniran molt bé per intentar sumar-ne més”, explica el migcampista Xemi, que valora especialment que l’equip mantingui pistonada estant al capdavant: “Quan ets líder una de les dificultats és continuar guanyant, que no t’aclapari la pressió, i, en el darrer partit, hem demostrat des del primer minut que no ens ha afectat.”

El davanter Juanto, que està en estat de gràcia i ha marcat cinc gols en les darreres quatre jornades, també es mostra molt satisfet pels números de l’equip, però té molt clar que encara és molt aviat per donar res per segur. Cal calma i mantenir el ritme. “Hem de ser conscients que ho estem fent bé, però ara no ens podem relaxar”, diu l’atacant murcià, que afegeix: “En aquesta categoria qualsevol equip et pot fer mal. Si volem ser ambiciosos hem d’intentar guanyar totes les setmanes.”

Ara, l’objectiu més immediat del quadre blau és arribar a l’aturada d’hivern havent-se consolidat al capdavant de la classificació. Els de Gerard Albadalejo, això sí, tenen un parell de compromisos que els posaran a prova: dissabte que ve visiten el Barça B (7è) i, diumenge de la setmana que ve, reben el Balears (4t).

LES FRASES

Amb 33 punts a tres partits per a la fi de la primera volta els comptes ens surten molt bé
Xemi Fernández
mig del lleida
Hem de ser conscients que ho estem fent bé, però per ser ambiciosos no ens podem relaxar
Juanto Ortuño
davanter del Lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)