Javi Lara fa bona al final la superioritat numèrica

3a divisió. L’Hospitalet, que va jugar amb un futbolista més des del minut 23, va aconseguir la victòria gràcies a un gol en el minut 87 que el situa segon

SANT ANDREU 1 L’HOSPITALET 2

SANT ANDREU:Segovia, Llamas (Kuku, 76’), Jaume, Noguera, Víctor, Juanan, Elhadji, Carlos (Iván Fuentes, 25’), Felipe Sa (Ferran, 61’), Carroza i Josu.L’HOSPITALET:Aliaga, Gabriel, Rodri, Gómez (David García, 62’), Salinas, Bruno, Christian Alfonso (Sergio Juste, 75’), Diego, Ton Ripoll (David Jiménez, 70’), Eudald i Javi Lara.GOLS:0-1 (26’) Rodri, de penal. 1-1 (78’) Kuku. 1-2 (87’) Javi Lara.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:al local Josu i als visitants Christian Alfonso, Rodri, David García i David Jiménez.T.V.:directa al local Segovia (23’).

L’Hospitalet va aprofitar ahir el partit pendent al camp del Sant Andreu, ajornat per la participació dels quadribarrats en la copa, per aconseguir una victòria important que el situa en la segona posició, a un sol punt del líder, el Llagostera. Els quadribarrats, per la seva banda, perden una bona oportunitat per consolidar-se a la zona tranquil·la.

El partit va estar marcat per una jugada en el minut 23. El porter del Sant Andreu, Segovia, va fer penal sobre Christian Alfonso i va ser expulsat. Amb Iván Fuentes sota els pals, Rodri no va desaprofitar el llançament. Paradoxalment, el Sant Andreu, que havia estat dominat per l’Hospitalet en la primera fase del partit, va millorar després del penal i es va apropar amb perill a l’àrea rival.

Els locals van ser especialment incisius en l’inici de la segona meitat, amb unes quantes ocasions per empatar, especialment les de Víctor i Ferran, salvades per Aliaga. L’Hospitalet, ben posat, preferia esperar el seu moment i es mantenia amenaçador al contraatac. Però la insistència dels locals va tenir premi quan Kuku, que acabava d’entrar al camp, va aprofitar el rebuig del porter d’un xut de Ferran per fer el gol de l’empat. En l’última fase del partit va ser quan va resultar decisiva la superioritat numèrica de l’Hospitalet, que va arribar més sencer al tram final i va saber aprofitar els espais. Així, Javi Lara va rebre la pilota, va fer un bon control, es va fer lloc i va superar Iván Fuentes amb un bon xut creuat que certificava el bon moment de l’Hospitalet. Els de la franja vermella encadenen cinc victòries.