Nàstic

L’èxit dels vells coneguts

Nàstic. Els grana tancaran l’any visitant l’Extremadura, que ha reaccionat amb Rodri, i el Mallorca de Vicente Moreno, que segueix una trajectòria molt similar a la de fa tres anys a Tarragona

El Nàstic se la juga en els dos últims partits de l’any. Amb només deu punts, set menys que el primer equip en zona de permanència, els grana són conscients que han de sumar tants punts com sigui possible per no arribar a l’aturada nadalenca molt enfonsats i que les incorporacions que es preparen per al mercat d’hivern reforcin un equip amb possibilitats de permanència. I es dona la circumstància que el Nàstic s’enfrontarà en aquests dos partits a exentrenadors recents que estan tenint un present d’èxit.

Diumenge a la tarda, el Nàstic visita l’Extremadura, que entrena des de fa un mes Antonio Rodríguez, Rodri, un dels quatre entrenadors del club grana la temporada passada. Les estadístiques del barceloní, que va substituir Lluís Carreras en la cinquena jornada, no van ser dolentes a la banqueta grana, però els mals resultats a casa el van condemnar i, després de vint partits, va ser rellevat per Nano Rivas. Va començar la temporada actual com a ajudant de José Luis Oltra al Tenerife, però el 13 de novembre va ser escollit per substituir Juan Sabas com a entrenador de l’Extremadura. Rodri ha aconseguit treure l’equip de la zona de descens. El va agafar penúltim, amb quatre punts menys que el divuitè, i després de dues victòries –a Reus i contra el Màlaga– i dos empats a fora –a Almeria i Tenerife– ocupa el setzè lloc. El Nàstic es trobarà diumenge un equip en progressió i amb ganes de confirmar la reacció i enfonsar un dels rivals directes.

El divendres 21, el Nàstic tancarà l’any visitant el Mallorca, que dirigeix un dels entrenadors que més han marcat el club grana els últims anys: Vicente Moreno. El valencià va aterrar el novembre del 2013 en un Nàstic empantanegat a segona B. Un any i mig després el va ascendir a segona A i en la campanya del retorn a la categoria el va deixar a les portes de l’ascens a primera. El mal inici de la següent, però, va provocar la seva destitució. El curs 2017/18 va ser contractat pel Mallorca per retornar-lo a segona A, cosa que va fer amb solvència, com l’any de l’ascens amb el Nàstic. I aquesta temporada, també com a Tarragona, el Mallorca manté la dinàmica positiva i és setè.

RODRI

No ha perdut amb l’Extremadura i l’ha tret del penúltim lloc per situar-lo setzè

MORENO

Com al Nàstic, ascens solvent i ràpida adaptació a segona A amb el Mallorca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)