2a divisió FEF

L’Olot més integrador

Iniciativa. El club, en col·laboració amb Integra, va presentar al municipal la nova grada d’animació ‘Els valents de la UE Olot’

L’Olot i Integra van presentar ahir la grada d’animació Els valents de la UE Olot, en el marc de la col·laboració de les dues entitats pel foment de la integració dels discapacitats a l’esport i tot el que l’envolta. El president de l’Olot, Joan Agustí; el director de comunicació, Jordi Reyes, i la gerent d’Integra, Núria Fité, van donar el tret de sortida a una iniciativa més del club de la Garrotxa, molt implicat socialment amb els més necessitats de la demarcació. “La relació entre Integra i l’Olot ve de lluny. Compartim uns valors que ens defineixen com a entitat. L’acció s’emmarca en el projecte de lleure i oci per als components d’Integra”, comentava Núria Fité. Joan Agustí i Núria Fité es van agrair mútuament els vincles de col·laboració entre les dues entitats. “Aquests actes són els que més ens agrada fer a tots els que formem l’Olot”, va dir el president.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)