Territorial

L’hora de treure el cap

1a catalana. El Farners visita Vic aquesta tarda amb l’objectiu de vèncer, arrossegar el rival al descens i així sortir-ne. En la penúltima jornada de l’any hi haurà dos duels entre equips gironins

Un xoc de dinàmiques és el que es viurà aquesta tarda (16 h) a Vic, ja que el Farners –immers en un bon moment de joc i resultats– visita un conjunt vigatà que s’ha encallat amb els empats i que té només tres punts més que els de la Selva. Vèncer a la capital d’Osona significaria atrapar el rival i començar a treure el cap del descens just abans d’acabar l’any. La tarda futbolística tindrà un altre plat fort amb el duel gironí entre el Lloret i el Girona C (16 h). En aquest cas, els lloretencs volen mantenir la seva condició de matagegants –són l’únic equip que ha guanyat contra el Vilassar, actual segon classificat i fins fa poques jornades líder–, mentre que el segon filial dels de Montilivi té com a objectiu consolidar-se en la primera posició de la competició. Els jugadors d’Àxel Vizuete són conscients de la dificultat màxima de jugar en un camp com el del Lloret.

Tres per a demà

Per a demà quedaran tres partits amb representació dels equips de la demarcació. El més destacat és el duel entre la Jonquera i el Llagostera B (16 h), un enfrontament que posarà a prova dos equips en línia ascendent i que comparteixen l’objectiu de mirar més amunt que avall en la classificació.

També a la tarda i a la mateixa hora (16 h), el Banyoles rebrà a casa el Tona, un rival força imprevisible i que té a les seves files el golejador Javi Revert, així com vells coneguts del futbol gironí com Ivan Fernández, Èric Gómez o Ot Bofill. La jornada de diumenge haurà començat a les 12 h amb l’enfrontament entre el Palamós i el Rubí. El degà s’ha fet seva la tercera posició amb una ratxa de sis partits sense conèixer la derrota. El rival arriba en forma.

LLUITA A LA MEITAT

La Jonquera i el Llagostera B es troben en un duel per mirar més amunt que avall

MOLT ATRACTIU

El Lloret, que s’ha mostrat com un rival incòmode, rep el líder de la lliga, el Girona C
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)