Reus

“La situació és insostenible”

2a divisió A. La plantilla del Reus justifica la decisió de denunciar el club i rescindir els contractes

Els jugadors del Reus han justificat aquest migdia la decisió de denunciar el club pels tres mesos d’impagaments i acollir-se al dret de rescindir el contracte, una circumstància que es farà efectiva si dimecres el club no ha trobat els diners per abonar-los les nòmines i que provocaria la retirada de l’equip de la competició. “La situació és insostenible”, afirmen en el comunicat que ha llegit un dels capitans, Jesús Olmo, que ha assegurat que estan cansats de les promeses per part dels dirigents del club roig-i-negre. “Una solució parcial no seria bona per al vestidor, ja que només allargaria l’agonia”, expliquen els jugadors del Reus en referència a l’oferiment de la Lliga de pagar-los les mensualitats pendents, que han rebutjat. Pel que fa al partit de demà contra el Còrdova, la plantilla roig-i-negra admet que haurien preferit no disputar-lo, però que el jugaran amb la mateixa professionalitat amb què han afrontat fins ara la competició malgrat les limitacions.

Abans de la declaració dels futbolistes ha parlat en roda de premsa el tècnic, Xavi Bartolo, que s’ha mostrat més optimista, ja que espera que els diners promesos pel màxim accionista, Joan Oliver, arribin a principis de la setmana que ve. “Al menys una solució parcial d’entrada, i més tard una altra que ens permeti reforçar-nos en el mercat d’hivern”, ha afirmat Bartolo, que, tot i això, admet que fins ara hi ha hagut diverses promeses que han quedat en no res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)