3a divisió FEF

El Llagostera, contra un rival experimentat

3a divisió. Els del Gironès juguen al camp de la Grama, un equip ple de jugadors il·lustres

El Llagostera juga aquest migdia (11.45 h) al camp de la Grama, un rival que no passa per un bon moment, ja que l’equip només ha guanyat tres partits aquest curs i lluita per eludir el descens. A la plantilla, però, hi destaquen noms com el porter Toni Texeira, Canelada, Rojas o Javi Chica, tots ells amb experiència en categories superiors. Així, doncs, el tècnic Oriol Alsina no es refia d’una bèstia adormida: “No és normal que estiguin tan avall. No els estan sortint les coses però tenen molt potencial”, avisa. El Llagostera buscarà tres punts que li permetin mantenir el lideratge en el que serà l’últim desplaçament d’aquest any. “A casa estem d’excel·lent però a fora hem de millorar algunes coses”, recorda el tècnic llagosterenc.

Per al partit d’aquest migdia, el Llagostera recupera Lucas Viale, Arimany i Maynau, i Pitu i Erik també podrien tornar. Maymí i Toni Cunill són les úniques baixes confirmades per al partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)