Reus

Competir, malgrat tot

Hi ha partit. La plantilla assegura que afrontaran el duel contra el Còrdova “amb la mateixa professionalitat” que fins ara i Bartolo vol un triomf per acabar bé “si és que ha de ser l’últim”

Amb tota la crisi de fons, el Reus afronta aquesta tarda un dels partits més difícils de la seva història recent, el que, si no hi ha una solució d’última hora, serà l’últim de la temporada. Els jugadors van admetre ahir que haurien preferit ajornar-lo –tal com va demanar, sense sort, la Lliga a la RFEF–, però asseguren que l’afrontaran “amb la mateixa professionalitat” amb què han competit fins ara malgrat les mancances de l’equip. Xavi Bartolo, per la seva banda, veu la plantilla més o menys preparada per competir amb garanties en un partit que han preparat amb tota la normalitat de què han estat capaços. El tècnic del Reus dona una importància especial al partit, més simbòlica que altra cosa. “Si la cosa acaba malament, almenys que es pugui dir que hem fet tot el possible fins a l’últim moment. Hem d’intentar guanyar per deixar l’equip fora de la zona de descens. Hem d’acabar de la millor manera si és que aquest partit ha de ser l’últim”, va afirmar ahir Bartolo, que, malgrat tot, manté l’esperança que la solució acabi arribant dins dels terminis.

El rival del Reus és un altre dels equips a la zona baixa, el Còrdova, penúltim amb tres punts menys. Si el Reus va tallar el cap de setmana passat la una dinàmica negativa amb la victòria a Alcorcón –en què els jugadors van fer una altra demostració de competitivitat i orgull que esperen repetir avui–, els andalusos fa cinc partits que no guanyen, amb dos empats en les dues últimes jornades.

DIUMENGE PASSAT

L’equip vol repetir la demostració de competitivitat i orgull del camp de l’Alcorcón
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)