Girona

Al Pizjuán, però com a visitant

Al focus. Protagonista d’un fitxatge frustrat pel Sevilla per la falta d’entesa entre els clubs a última hora del mercat, el murcià centrarà demà l’atenció

“Portu estava il·lusionat per venir a Sevilla”, explicava Pablo Machín en una entrevista a aquest diari, fa un parell de mesos. L’entrenador de Gómara havia insistit en la contractació del murcià, que va viure un estiu molt mogut, especialment en la recta final del mercat. El guió el duia a fer el mateix camí que Machín, Jordi Guerrero i Jordi Balcells, però a última hora tot va quedar frenat. I Portu tornarà demà al Sánchez Pizjuán, però al vestidor visitant.

El murcià era un dels futbolistes susceptibles de ser la venda forta que el Girona intuïa que faria a principis d’estiu, juntament amb Juanpe, Mojica o Stuani. Machín va insistir per Portu, que havia fet un creixement espectacular a Montilivi i un aterratge d’alt nivell a primera. El serial entre el Sevilla, el Girona i Portu es va anar allargant i va tenir un final agitadíssim. La vigília del tancament del mercat, Portu no va agafar l’autobús cap a Vila-real. Però les últimes hores no van ser com s’esperava el protagonista. El Sevilla va acabar fent una oferta interessant pel traspàs, però el Girona el va frenar perquè no li va trobar el relleu que desitjava. I Portu es va quedar. L’estiu havia estat molt complicat per al futbolista, tal com ell mateix va reconèixer, i els companys i tècnics van voler fer-li costat en tot moment. Eusebio, com havia fet Machín, el va mantenir fix a l’onze inicial. L’infortuni va voler que, precisament el dia que tallava amb un doblet una sequera de vuit mesos, hagués de demanar el canvi per lesió. Després de la frenada, Portu va recuperar el seu lloc a l’onze inicial dilluns passat, a San Mamés, a temps per arribar en plenes condicions al partit de diumenge. Serà, sens dubte, un dels noms propis del duel al Sánchez Pizjuán. Machín, que l’hauria volgut al costat, se’l trobarà de rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)