2a divisió FEF

Una pedra que pesa 57.000 euros

2a divisió B. La resolució del cas Joaquín, jugador del Sabadell (2012), li costa un embargament, al conjunt arlequinat

No hi ha descans en la despesa del Sabadell. L’última ha estat un embargament en els comptes per valor de 57.000 euros que ha generat un nou maldecap a les oficines de la Nova Creu Alta. La resolució del cas Joaquín, jugador del Sabadell el 2012 amb Carreras a la banqueta i Soteras com a president, ha provocat que el jutjat social número 5 de Barcelona hagi dictat el bloqueig d’aquesta quantitat en els comptes del club. Un problema que, segons l’entitat, no impedeix el funcionament ordinari, però que representa una pedra a la sabata.

A Joaquín Rodríguez, davanter sevillà, se li va reproduir una lesió en el bessó que el va forçar a la retirada amb 29 anys mentre vestia la samarreta del Sabadell, l’any 2012. L’acomiadament i el fet que s’hagués de retirar van provocar una demanda i un judici que ha acabat donant la raó a l’exjugador davant del club. Joaquín ha demanat l’execució de la sentència immediata per cobrar aquests diners i el jutjat social hi ha accedit. El Sabadell, però, presentarà un recurs perquè aquest deute, aproximat ja que no sabia la quantitat exacta, estava recollit en el concurs de creditors i hauria d’entrar en les condicions pactades amb el jutjat mercantil (el club no paga el 50% i la resta s’ha de pagar en terminis còmodes). Però mentre no hi hagi resolució, que el Sabadell espera que li acabi sent favorable, aquesta quantitat queda embargada. Fonts de l’entitat afirmen que això no suposa cap trasbals econòmic important ni per a la plantilla, ni per al cos tècnic, ni per als treballadors (que estan cobrant puntualment), però que aquesta despesa és un problema més per a la sempre delicada economia d’un club de segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)