Girona

Eusebio: “Hem de mantenir la competitivitat”

El Girona visitarà el Sevilla de Machín sense recuperar cap dels lesionats

Eusebio Sacristán manté les baixes de Bounou, Muniesa, Planas, Aday i Mojica per enfrontar-se demà al migdia (12h) al Sevilla de Pablo Machín, al Sánchez Pizjuán. L’única novetat de la convocatòria és el migcampista coreà Paik (Peralada), que substitueix el seu company al filial Èric Montes. El tècnic és conscient de l’exigència del partit de demà, però manté l’ambició. “Hem de pensar a continuar la línia de joc i competitivitat que l’equip està mostrant cada dia. Sí que hem de millorar alguns aspectes que l’altre dia, a Bilbao, no vam dominar. Tenir més la pilota i posar en més problemes el rival. És el que intentarem demà contra un equip en bon momnet, fort, amb un bon entrenador i amb una dinàmica molt positiva”, ha comentat Eusebio.

La motivació

“Serà un partit especial pels nostres jugadors, perquè és l’entrenador que han tingut les últimes temporades i junts han aconseguit coses molt importants per aquest club. Segur que és un entrenador que els ha marcat. Més enllà que sigui especial, espero que puguin competir al nivell que ho fan cada dia.”

Les virtuts del Sevilla

“La qualitat dels seus jugadors, i la seva proposta de joc. La proposta li permet tenir consistència defensiva, amb centrals forts i expeditius, i amb bons jugadors de banda capaços d’ajudar en fase defnesiva i projectar-se en atac. Té molta qualitat al mig del camp, amb tècnica i qualitat individual.”

Problemes al carril

“No em preocupa. Crec que tenim recursos a la plantilla com per poder competir a un molt bon nivell. Tractarem d’aprofitar les nostres virtuts, i minimitzar les del rival. Tenim una plantilla de nivell i molt compromís.”

La convocatòria

Gorka Iraizoz, José Aurelio Suárez; Bernardo, Ramalho, Juanpe, Alcalá; Pedro Porro, Granell, Aleix Garcia, Pere Pons, Douglas Luiz, Valery, Paik; Borja García, Portu, Stuani, Choco Lozano i Doumbia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)