2a divisió FEF

Victòria vital del Peralada contra el Castelló (2-1)

2a divisió B. Els gols de Pachón i Ferraresi permeten celebrar el primer triomf a casa

El Peralada ha aconseguit una victòria clau en la seva cursa cap a la permanència. Els de Chicho han aconseguit superar per 2-1 al Castelló, rival directe en la zona baixa de la taula. La primera part ha sigut frenètica, i al primer minut Pachón ha avançat als verd-i-blancs. El Castelló ha empatat a la sortida d’un córner (21’), però abans dels descans, Ferraresi ha tornat a avançar els locals.

En la segona part, el Peralada ha sabut patir en defensa i lliga un triomf que ha de ser un punt d’inflexió en la temporada.