Reus

El Reus empata contra el Còrdova (1-1)

2a divisió A. L’equip roig-i-negre no pot aconseguir la victòria el dia que el club es posa al dia amb les nòmines dels jugadors

El Reus no ha passat de l’empat contra el Còrdova en un partit en què els visitants han marcat primer –Aythami (19’)– i en què Linares ha fet el gol de l’empat en el minut 30. El partit, igualat i gris, per bé que amb una gran entrada i amb l’afició més bolcada que mai amb l’equip, ha estat marcat pels afers extraesportius. Poques hores abans, el club havia pagat les nòmines pendents als jugadors, assegurant que l’equip no s’hagi de retirar de la competició.

El partit s’ha viscut enmig d’un ambient calent. Malgrat que el club ja s’havia posat al dia pel que fa al deute amb els jugadors, s’ha mantingut la convocatòria de la manifestació de protesta, que ha aplegat abans del partit entre dues i tres-centes persones i en què s’ha demanat la renúncia de Joan Oliver per una gestió econòmica que ha estat a punt d’acabar amb la retirada de l’equip de la competició. El màxim accionista del Reus ha hagut de sentir una forta escridassava quan ha ocupat el seu lloc a la llotja i en diferents moments del partit se n’ha demanat la dimissió. Amb tot, Oliver està a prop de tancar la venda del club, que ha de significar l’estabilització de la situació econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)