Reus

Punt d’alleugeriment

Reus. L’equip empata contra el Còrdova hores després que el club aboni les nòmines pendents, fet que assegura la continuïtat en la lliga. El context es deixa notar en un duel travat i gris

reus 1 còrdova 1

REUS:Edgar Badia; Shaq Moore, Catena, Olmo, Mikel Villanueva; Alfred Planas (Fran Carbia, 63)’, Gus Ledes, Mario Ortiz, Ricardo Vaz (Bastos, 71’); Querol i Linares.CÒRDOVA:Carlos Abad; Loureiro, Quintanilla, Aythami, Javi Galán; Blati Touré, Álex Vallejo, Quim Araujo (Jovanovic, 54’); Sebas (Piovaccari, 69’), Jaime (Andrés Martín, 81’) i De las Cuevas.GOLS:0-1 (19’) Aythami. 1-1 (30’) Linares.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:Al local Olmo i als visitants Aythami i Quim Araujo.PÚBLIC:3.820 espectadors.

Els jugadors del Reus van saltar ahir a la gespa per jugar contra el Còrdova entre alleugerits i descol·locats. Poques hores abans, havien rebut la confirmació que se’ls abonaven les nòmines pendents, de manera que la denúncia al club, amb la rescissió dels contractes i la retirada de l’equip de la competició que se’n derivarien, quedava sense efecte. Segurament no s’ho esperaven, sobretot vistes les cares llargues de la compareixença de divendres, en què van justificar la decisió de denunciar el club i que va sonar a comiat. Per tots els fets que han passat les últimes hores, per la tensió acumulada malgrat el desenllaç positiu que va fer que els jugadors no tinguessin l’estat d’ànim més idoni per competir, el context es va deixar notar en un partit lent, travat i gris, que va acabar en empat perquè va ser igualat.

Que no fos gaire vistós, que es trobés a faltar circulacions de pilota fluïdes, es deu en bona part al fet que Xavi Bartolo va preferir un equip amb menys elaboració i més directe, menys preciosista i més pragmàtic. “No són temps per a les floritures”, com va dir després del partit. L’ambient calent de la graderia, amb l’afició més bolcada que mai, va compensar en part el dèficit anímic de l’equip, que va fer un parell d’aproximacions en els primers minuts. Però l’efectivitat la va posar primer el Còrdova, en un córner mal defensat pels locals i rematat al segon pal amb el peu per Aythami (19’). El Reus va saber reaccionar i, després d’una ocasió de Ricardo Vaz, Linares va rebre una bona passada llarga d’Olmo, va fer un gran control orientat i va batre Carlos Abad d’un xut creat (30’).

El partit va mantenir el perfil baix fins al descans i també en el primer tram de la segona meitat, ja que cap dels dos equips va saber-lo controlar. Fins al final, van ser els locals els que van estar més a prop de la victòria, especialment en una pilota que Linares va deixar en safata a Querol, que no va saber resoldre la situació davant Abad (69’). També Catena, amb un cop de cap en una acció d’estratègia, va estar a prop de donar al Reus un triomf que hauria donat més cos a l’alleugeriment general.

Estem contents ja que pensàvem que no acabaria bé. Hem intentat centrar-nos en el partit
David Querol
davanter del reus
Han passat massa coses els últims dies, no era fàcil preparar el duel. Jugar no era la millor solució
Curro Torres
entrenador del còrdova

ELS VESTIDORS

La preparació del partit no ha estat fàcil, però hem competit. Sense brillantor, però ara toca ser pràctics per estabilitzar-nos
Ara, dos dies de descans i reflexió. Cal redefinir objectius i arreglar les fractures, si n’hi ha hagut
Xavi Bartolo
entrenador del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)