3a divisió FEF

La igualtat s’imposa en el derbi barceloní

3a divisió. La diana de Jordan posa fi a les esperances de l’Europa d’endur-se la victòria

horta 1 Europa 1

HORTA:Carles Santaló, Guillem, Casti, Micaló, Arnau, Domi (Gilbert, 80’), Galeano, Jordan, Saül (Vives, 15’), Genís i Nahuel (Aleix, 73’).EUROPA:Marc Priego; Germán, Cano, Alberto, Castell, Uri (Varona, 65’), Prats, Alfons, Elo (Torrentbó, 65’), Fode i Jordi Martínez (Eric, 73’).GOLS:0-1 (50’) Alberto. 1-1 (55’) Jordan.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:Pels locals, Guillem i pels visitants, Alfons.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al Feliu i Codina.

Ni l’Horta ni l’Europa van aprofitar l’oportunitat de derrotar un rival directe en la lluita per la promoció d’ascens i van concedir un empat que, malgrat tot, els manté de ple en aquesta batalla.

Tot i el context, l’enfrontament va començar força tranquil pel que fa a les ocasions. La polèmica ja va aparèixer en la primera part amb una jugada en què els visitants van demanar penal de Carles Santaló en una jugada dubtosa. En el 50’, el partit es va començar a animar amb un gol de cap d’Alberto que sorprenia des del segon pal a la sortida d’una pilota aturada. L’Horta va poder empatar el partit de seguida amb un golàs de Jordan, que, amb molt poc angle, la va ficar pel fons de l’escaire amb molta potència. Els locals van poder gaudir d’un parell d’ocasions més per sumar una victòria, però el repartiment de punts finalment es va imposar en el derbi del Feliu i Codina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)