Nàstic

El Nàstic agafa oxigen amb una victòria a Almendralejo

2a divisió A. El conjunt grana s’imposa a l’Extremadura gràcies a un gol de Luis Suárez en el minut 70 i s’acosta a la zona de permanència

extremadura 0 nàstic 1

EXTREMADURA:Álvaro Fernández; Álex Díez, Pardo, Borja Granero, Pomares; Valverde (Olabe, 11’), Zafarino, Fausto Tienza (Álex Barrera, 74’), Kike Márquez; Chuli (Willy, 58’) i Rennella.NÀSTIC:Bernabé Barragán; Salva Ferrer, Djetei, Fali, Abraham; Viti, Imanol; Sebas Coris (Pol Valentín, 87’), Javi Márquez (Rocha, 76’), Manu del Moral (Luis Suárez, 69’); i Manu Barreiro.GOLS:0-1 (70’) Luis Suárez.ÀRBITRE:Vicandi Garrido (col·legi basc).T.G.:als locals Fausto Tienza, Renella, Pardo, Olabe i Álex Díez; i als visitants Viti, Javi Márquez, Imanol i Manu Barreiro.PÚBLIC:10.704 espectadors.

El Nàstic ha aconseguit tres punts vitals en la seva visita a l’estadi de l’Extremadura gràcies a un gol de Luis Suárez en el tram final del partit. El conjunt grana, que enllaçava sis jornades sense guanyar, s’ha mostrat molt solvent en defensa i ha aprofitat una de les poques ocasions clares que ha generat per tornar a Tarragona amb la victòria al sarró.

En el primer temps l’Extremadura ha acaparat la possessió de la pilota, però això no s’ha traduït en més ocasions. De fet, el Nàstic no s’ha amagat i ha disposat d’alguna bona arribada que no ha estat capaç d’aprofitar. La tendència en el segon temps s’ha mantingut: ha manat la igualtat però el partit ha estat més trencat, ja que als dos equips els urgia la victòria. Al final, qui ha tingut l’encert de cara ha estat el Nàstic, que ha marcat l’únic gol del partit gràcies a una canonada de Luis Suárez dins l’àrea, en la primera pilota que ha tocat (70’). Amb el 0-1, l’Extremadura ha avançat línies, però els grana s’ha defensat bé i han amarrat un triomf que els situa a 4 punts de la zona de permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)