El Llagostera manté la directa

3a divisió. Els d’Oriol Alsina encadenen la tercera victòria gràcies a la bona defensa i als gols de Moussa i Maik Molist

fund. grama 0 llagostera 2

FUNDACIÓ GRAMA:Texeira, Martí Tàpia (Lucas, 77’), Rojas, Javi Chica, Buba, Ñito, Cristo (Ion, 82’), Canelada, Duarte (Cristóbal, 65’), Pluvins i Adri.LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Amantini, Pol Gómez, Bigas, Crespo, Maik Molist, Gil Muntadas, Moussa (Maynau, 82’), Marc Medina (Yeray, 88’) i Sascha (Sergi Arimany, 76’).GOLS:0-1 (19’) Moussa. 0-2 (71’) Maik Molist, de penal.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:als locals Texeira, Martí Tàpia i Adri i al visitant Sascha.

El Llagostera es manté en el lideratge després de la victòria d’ahir al camp de la Fundació Grama (0-2), en un partit en què va demostrar la seva solidesa contra un rival combatiu que no va abaixar els braços en cap moment.

Els primers minuts van ser de tempteig amb els dos equips buscant la porteria rival sense prendre gaire riscos, però el Llagostera va encarrilar el partit després d’un parell d’avisos. Moussa va posar la directa, es va desfer de tots els defenses que li van anar a l’encontre amb una mica de fortuna en algun rebot i va superar Texeira per fer el 0-1 abans del minut vint. Després del gol la Grama va intentar fer un pas endavant, però el Llagostera va mantenir l’ordre defensiu amb un Amantini imperial que no va deixar fer gaire res a Cristo, l’home més perillós dels colomencs.

En la represa el guió del partit no va canviar gens. Els d’Oriol Alsina es van fer forts a partir de la bona defensa i es van mostrar molt perillosos al contraatac amb accions puntuals de Moussa, Sascha i Marc Medina. Amb el pas dels minuts els locals van començar a prémer l’accelerador buscant l’empat situant més homes d’atac, però el Llagostera es va trobar amb l’oportunitat de sentenciar el partit en el 71’ amb un penal comès sobre Sascha. Maik Molist va assumir la responsabilitat i no va fallar a l’hora de fer el 0-2, que va ser definitiu, tot i que els últims minuts la Grama va tenir les millors ocasions del partit.

Ens sentim més còmodes en camps petits, però cada cop competim millor allà on sigui