2a divisió FEF

L’Olot regala una entrada a cada soci pel partit contra el Terol

Promoció. Els socis del club garrotxí podran portar un acompanyant pel duel de dissabte, el darrer de l’any, contra el conjunt aragonès

L’Olot ha decidit regalar una entrada per a cada soci que ho desitgi de cara l’enfrontament al municipal de dissabte contra el Terol (a les 16.30 h). El club de la Garrotxa convida els seus socis a portar un acompanyant al camp per ajudar a l’equip a encadenar dues victòries consecutives per primera vegada aquest curs, i així, arribar als 26 punts, el que significaria la millor primera volta a segona B.

Aquesta promoció engegada pel club presidit per Joan Agustí ja s’ha fet amb anterioritat, sobretot en èpoques més magres en les quals l’equip necessitava un bon ambient al municipal per lluitar per la permanència. Aquest any, amb l’Olot més lluny del descens, les davallades d’assistència –contra l’Eixea, només 737 espectadors– han obligat la junta a prendre la mesura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)